Witt ostaa vakiintuneen urheilualan yrityksen

Witt ostaa viborglaisen active aid -yrityksen, joka muuttaa Gødstrupiin ja tulee osaksi Witt-konsernia.

Active aidin oston myötä Witt vahvistaa asemaansa nopeasti kehittyvillä liikunta- ja urheilumarkkinoilla tarjoamalla ennen kaikkea kiinnostavia kursseja, koulutusohjelmia ja uusia harjoittelumuotoja.

Yli 14 vuotta alalla toiminut active aid on vakiintunut yritys, joka toimittaa harjoitusjärjestelmiä, tuotteita ja koulutuspalveluja tanskalaisille kuntosaleille, fysioterapeuteille ja muille ammattilaisille. Active aid on erikoistunut valikoituihin tuotemerkkeihin, joita ovat muun muassa TRX®, YBELL®, Trigger Point™, GUN-eX® ja BOSU®. Yrityksellä on myös kattava kurssipaletti, jonka puitteissa se opettaa sekä kuntosaliohjaajia että personal trainereita eri harjoitusjärjestelmien tarjoamisessa jäsenilleen ja asiakkailleen.

Wittin ja active aidin tuominen saman katon alle lisää yritysten välistä synergiaa sekä tuotevalikoiman että tuotemerkkien, tuotteiden tarjontatavan ja markkinoillepääsyn osalta. Wittin asema urheilu- ja liikunta-alan koulutus- ja kurssimarkkinoilla vahvistuu yritysoston myötä merkittävästi, kun taas active aidin toiminta saa lisää pontta, kun yritys saa käyttöönsä Wittin tilat, osaamisen ja resurssit.

Muutto Gødstrupiin
Heti uudenvuoden jälkeen koko active aid -organisaatio – mukaan lukien entiset omistajat Anette ja Kim Grandahl Papsø – muuttaa Viborgista Gødstrupiin, jossa Anette ja Kim vastaavat Wittin ja active aidin yhteisen urheilu- ja liikuntabrändivalikoiman laajentamisesta. Vuoden 2024 alkupuoliskolla myös kurssitoiminta siirtyy Wittille, kun uudet remontoidut kurssi- ja harjoittelutilat valmistuvat. 

”Kim ja Anette ovat erikoistuneet liikunta- ja urheiluvälineisiin sekä koulutukseen ja kursseihin. Odotamme innolla, että pääsemme hyötymään heidän laajasta ammattitaidostaan ja markkinatuntemuksestaan nopeasti kasvavilla markkinoilla, joilla olemme itse verrattain uusi tulija”, sanoo Kasper Witt, Wittin  Business Development & Investment Director.

Witt tarjoaa lihasvoimaa
Kim Grandahl Papsø, active aidin omistaja: ”Tunnemme Wittin sekä alan piiristä että tiedotusvälineistä, ja olemme tietenkin seuranneet tiiviisti sivusta yrityksen rivakkaa kasvua. Wittillä on juuri sellaista lihasvoimaa, jota tarvitaan active aidin täyden potentiaalin toteuttamiseen. Wittin vahvan jakelu-, logistiikka- ja markkinointirakenteen ansiosta meillä on mahdollisuus edistää jatkossa kaikkia niitä korkealaatuisia ja innostavia harjoitustuotteita, jotka nyt yhdistyvät saman portfolion alle.”

”Olemme myös innoissamme siitä, että pääsemme osaksi suurempaa organisaatiota, ja odotamme innolla, että voimme antaa liiketoiminnallemme uutta energiaa Wittin vahvan moottorin avulla. Aiomme tehdä entistä suuremman vaikutuksen alallamme Wittin osaavien ihmisten kanssa. Heillä on upea työympäristö ja hienot tilat, joista niin nykyiset kuin tulevatkin asiakkaamme pääsevät nauttimaan”, Kim Grandahl Papsø sanoo.

Täydellinen kumppani
”Kun tapasin Kimin ja Anetten ensimmäisen kerran, tiesin heti, että meistä tulee täydelliset kumppanit. Active aid on alallaan arvostettu tekijä, ja olen varma siitä, että Witt, active aid, Anette ja Kim voivat yhdessä antaa koko kategorian liiketoiminnalle uutta puhtia ja luoda uuden mittapuun sille, miten kuntoilu- ja urheilumarkkinoilla toimitaan", Kasper Witt toteaa lopuksi.

Lisätietoja

Kasper Witt
Business Development & Investment Director, Witt, kw@witt.dk

Kim Grandahl Papsø
Perustaja ja omistaja, active aid, kim@activeaid.dk

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

perjantai 28. toukokuuta 2021

Puhdistaa ilmasta haitallisia viruksia, bakteereja ja hometta

VBreathe parantaa sisäilmaa radikaalisti, koska se taistelee tehokkaasti haitallisia hiukkasia ja taudinaiheuttajia vastaan – sekä ilmassa että pinnoilla – aina jopa 16 m2:iin asti.Lue lisää

tiistai 5. maaliskuuta 2024

Witt vastaa jatkossa Lelitin ja Baratzan jakelusta

Italialainen Lelit ja yhdysvaltalainen Baratza ovat ammattimaisen espressonvalmistuksen raskassarjalaisia. Vastaamalla tuotemerkkien jakelusta 1.3.2024 alkaen Witt voi johdattaa asiakkaat jälleen uusille kahvimatkoille.Lue lisää