Puhdistaa ilmasta haitallisia viruksia, bakteereja ja hometta

100 % luonnollinen kannettava ilman- ja pintojenpuhdistin. VBreathe parantaa sisäilmaa radikaalisti, koska se taistelee tehokkaasti haitallisia hiukkasia ja taudinaiheuttajia vastaan – sekä ilmassa että pinnoilla – aina jopa 16 m2:iin asti.

VBreathea kutsutaan epäilyksettä maailman teknologisesti edistyneimmäksi* kannettavaksi sisäilman ja pintojen puhdistimeksi. Se vähentää ja neutraloi viruksia, bakteereja, mikrobeja, homeita, pienhiukkasia (PM2.5) ja taudinaiheuttajia läheltään. Ilman puhdistaminen tapahtuu suodattamalla, ja pinnoille laite levittää luonnollista mikrohöyryä, joka perustuu puhtaisiin australialaisiin eteerisiin öljyihin, jotka kapseloivat ja tappavat haitallisia hiukkasia.

Älykkäät anturit havaitsevat välittömästi ei-toivottujen hiukkasten olemassaolon huoneessa. Laitteen keskellä oleva valaistu värillinen rengas kertoo ilmanlaadun, jonka voi myös nähdä Air Chain Control -sovelluksesta.

VBreathe on valmistettu Australiassa ja se on korkeaa laatua aina ytimestä pintakerrokseen. Perusteellisesti testattu ja dokumentoitu useissa riippumattomissa laboratorioissa ja yliopistoissa, mukaan lukien Tanskan Teknillinen Instituutti, Eurofins, Sidneyn yliopisto, Bell Laboratories ja Asure Quality.

Ohjevähittäishinta

VBreathe Tasman €599,-
Sis. 3 kpl VActive Gel -patruunoita, 2 kpl HEPA-suodattimia

Witt A/S on VBreathen virallinen jakelija Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Englannissa, Irlannissa, Belgiassa, Hollannissa ja Luxemburgissa. ​*) Luonnollinen ja tehokas yhdistelmäteknologia, jossa suodatus HEPA-suodattimella yhdistyy tarvittavaan geeliteknologiaan. **) Pakkaus sisältää: 1 kpl VBreathe Tasman -sisäilmanpuhdistin sis. 3 kpl VActive Gel -patruunoita, 2 kpl HEPA-suodattimia, 1 kpl virtalähde, 1 kpl USB-kaapeli.
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Roomba osaa jotakin, mitä kukaan muu ei…

Ainoana markkinoilla iRobot Roomba i7/i7 + osaa siivota määrätyt ja nimetyt alueet ääniohjauksen tai iRobot Home -sovelluksen avulla. Kun sotkua syntyy johonkin, pyydät vain Roomba i7/i7+ -imuria siivoamaan juuri sinne. Puhtaat lattiat aina – täysin ... Lue lisää

keskiviikko 13. joulukuuta 2023

Witt ostaa vakiintuneen urheilualan yrityksen

Witt ostaa viborglaisen active aid -yrityksen, joka muuttaa Gødstrupiin ja tulee osaksi Witt-konsernia. Lue lisää