Witt vastaa jatkossa Lelitin ja Baratzan jakelusta

Italialainen Lelit ja yhdysvaltalainen Baratza ovat ammattimaisen espressonvalmistuksen raskassarjalaisia. Vastaamalla tuotemerkkien jakelusta 1.3.2024 alkaen Witt voi johdattaa asiakkaat jälleen uusille kahvimatkoille.

Witt on toiminut jo vuosia jakelijana Sagelle, joka valmistaa huipputeknisiä espressokeittimiä kotibaristoille. Nyt yritys avaa uusia uria matkallaan kahvin maailmassa.

Hyvä kupillinen kahvia alkaa vastapaahdetuista pavuista – jotka on ensin jauhettava. Yhdysvaltalainen Baratza on erikoistunut sekä koti- että ammattikäyttöön suunniteltuihin, korkealaatuisiin kahvimyllyihin.

Lelit-espressokoneet ovat aitoa italialaista käsityötä. Keittimien valmistuksessa käytetään huippuluokan materiaaleja, ja niiden teknologiat takaavat optimaalisen ja samalla käyttäjäystävällisen kahvinkeittokokemuksen. Nämä laitteet ovat täydellinen valinta kahviharrastajalle, joka ei suostu tekemään kompromisseja.

Wittin Product Manager Jacob Nielsen kertoo:

”Sagen kanssa olemme vuosien myötä rakentaneet vahvan aseman kotitalouksille tarkoitettujen käsikäyttöisten espressokoneiden markkinoilla, ja siksi tunnemme kuluttajien tarpeet ja toiveet läpikotaisin. Ottamalla Lelit- ja Baratza-tuotteet valikoimaamme voimme tarjota intohimoisille kahviharrastajille laatua ja suorituskykyä, joka nostaa kahvinautinnon kokonaan uudelle tasolle.”

Lisätietoja:

Jacob Nielsen, Product Manager, Witt, jac@witt.dk

Jaa uutinen:

keskiviikko 11. lokakuuta 2023

Kaunista käsintehtyä keramiikkaa Teministerietiltä

Måne Ceramics Studio ja Teministeriet ovat yhdistäneet voimansa luodakseen täydellisen teemukin, jossa ihastuttavat ajaton muotoilu, korkea laatu, luonnonläheisyys, puhtaan naiselliset linjat ja upeat värit. Uutuusmuki tuo pohjoismaista estetiikkaa r ... Lue lisää

keskiviikko 27. maaliskuuta 2024

Oletko hulluna kupliin? Nyt voit lisätä poreita itse kaikenlaisiin juomiin!

Nauti kuplivasta teestä, vedestä, mehusta, viinistä, cocktaileista… you name it. Sagen tyylikkäällä InFizz Fusion -hiilihapotuslaitteella voit nyt loihtia kaikenlaisista kylmistä juomista kuplivan kuohuvia – silmänräpäyksessä.Lue lisää