Kaunista käsintehtyä keramiikkaa Teministerietiltä

Måne Ceramics Studio ja Teministeriet ovat yhdistäneet voimansa luodakseen täydellisen teemukin, jossa ihastuttavat ajaton muotoilu, korkea laatu, luonnonläheisyys, puhtaan naiselliset linjat ja upeat värit. Uutuusmuki tuo pohjoismaista estetiikkaa rauhallisiin teehetkiin.

Hidasta tahtia. Nauti hetkestä. Kaada kupillinen höyryävää teetä Måne Ceramics Studion ja Teministerietin käsintehtyyn keraamiseen mukiin.

Tanskalaisen Måne Ceramics Studion omistaa lahjakas Marie Singer-Lippert, joka luo käsillään mitä hienointa keramiikkaa. Marie on suunnitellut yhteistyössä Teministerietin kanssa kaksi kahvallista keramiikkamukia, jotka ovat saaneet innoituksensa luonnosta ja pelkistetystä skandinaavisesta designista. Ihastuttavat värit ovat nimeltään Forest Dawn ja Evening Sky.

Uutuusmukien inspiraationa on arjen hiljaisista hetkistä nauttiminen. Ne nivoutuvat saumattomasti Teministerietin filosofiaan, jossa yhdistyvät Kaukoidän muinaiset teeperinteet ja skandinaavinen minimalismi, estetiikka ja mietteliäisyys.

Mukit poltetaan 1 260 °C:n lämpötilassa, joten ne ovat astianpesukoneen-, uunin- ja mikronkestäviä. Design on herkän kaunis, mutta samalla vankka.

Ohjehinta

  • 54,90 €/kpl (Saatavilla rajoitettu erä)
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

maanantai 24. huhtikuuta 2023

Sataprosenttisen aromaattinen kahvielämys – vain yhdellä painalluksella

Korkealuokkaisia espressokeittimiä on markkinoilla yllin kyllin, mutta aidon baristakahvin valmistamisen kotioloissa ei tarvitse olla rakettitiedettä. Jos haluat tehdä prosessista mahdollisimman helppoa ja nopeaa, mutta et halua tinkiä tuloksista, la ... Lue lisää

tiistai 5. maaliskuuta 2024

Witt vastaa jatkossa Lelitin ja Baratzan jakelusta

Italialainen Lelit ja yhdysvaltalainen Baratza ovat ammattimaisen espressonvalmistuksen raskassarjalaisia. Vastaamalla tuotemerkkien jakelusta 1.3.2024 alkaen Witt voi johdattaa asiakkaat jälleen uusille kahvimatkoille.Lue lisää