Sataprosenttisen aromaattinen kahvielämys – vain yhdellä painalluksella

Avancerede espressomaskiner er der nok af, men at brygge baristakaffe derhjemme behøver ikke være en kompleks videnskab. Skal det være enkelt og hurtigt uden at gå på kompromis med resultat, kvalitet og design, bør du opleve Witts nye fuldautomatiske espressomaskine. Det er kaffenydelse i topklasse, for der er tænkt på alt.

Witt Premium Espresso Black on tyylikäs täysautomaattinen espressokeitin integroidulla keraamisella kahvimyllyllä ja maidonvaahdottimella. Se on kahvikone kaikille, jotka haluavat nauttia aidosta barista-kahvista kotona, mutta eivät halua nähdä liikaa vaivaa sen vuoksi.

Kahvimieltymyksistä riippumatta yksi asia on varma: vastajauhetut pavut ovat (jo pelkästään tuoksunsa vuoksi!) optimaalisen kahvielämyksen perusta. Witt Espresso Premium Black -keittimen papusäiliö on tavallista suurempi, sillä sen vetoisuus on peräti 350 g. Kaksi vakaata lämmityselementtiä (aivan kuten ammattilaiskäyttöön tarkoitetuissa kahvikoneissa) ja 19 baarin pumppupaine takaavat tasaisen uuton, ihanteellisen valmistus- ja tarjoilulämpötilan ja parhaan mahdollisen aromin. 

Kahvia sinun makuusi

Witt Premium Espresso Black tarjoaa vakiona 16 erilaista esiohjelmoitua asetusta, minkä lisäksi kukin käyttäjä voi säätää vahvuutta, lämpötilaa, kahvin ja maidon määrää ja tallentaa oman suosikkimakunsa. Kone muistaa omat suosikkisi ja muiden perheenjäsenten suosikit, joten voit nauttia kahvisi aina juuri sellaisena kuin haluat. 7-tuumainen kosketusnäyttö suomenkielisellä valikolla tekee navigoinnista helppoa ja selkeää. Lisäksi näyttöä voi muokata omilla kuvilla ja taustoilla. Keittimessä on kolme eri suutinta (kahvi, maito ja vesi), mikä varmistaa laadun tasaisuuden – ja mahdollistaa kahvin uuttamisen ja maidon vaahdottamisen samanaikaisesti.

Ensiluokkaisia kahvinautintoja

Jos etsit kotikäyttöön sopivaa huippuluokan täysautomaattista espressokeitintä, joka on varustettu uusimmilla toiminnoilla ja älykkäillä teknologioilla ja jonka muotoilu on ylellisen tyylikäs, voit lopettaa etsintäsi. Sinun tarvitsee vain lisätä tuoreita kahvipapuja, vettä ja halutessasi maitoa ja antaa Witt Premium Espresso Black -kahvikoneen huolehtia oikeasta annostelusta, kahvin jauhamisesta, tamppaamisesta ja tietenkin uuttamisesta. Saat taatusti täydellisen aromaattisen kahvielämyksen hyvin pienellä vaivalla – joka kerta. Se jos mikä on arjen luksusta!

Ohjehinta

  • Witt Premium Espresso Black: EUR 1799,-
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 25. elokuuta 2022

Valmista aitoa baristakahvia kotonasi markkinoiden tyylikkäimmällä ja nerokkaimmalla espressokoneella

Survonta, uuttoasetukset, annostelu... Tuntuuko espressokoneen käyttö joskus turhan monimutkaiselta? Silloin tämä Sage-uutuus on sinulle sopivin valinta. Matka pavuista kupilliseen on nyt helpompi kuin koskaan!Lue lisää

keskiviikko 24. toukokuuta 2023

Terveellinen elämäntapa: muistitko puristaa tänään?

Säästä rahaa, edistä terveyttäsi, nosta energiatasojasi ja panosta hyvinvointiisi Kuvings REVO830 -mehustimella. Käytä kaikki jääkaapista löytyvät hedelmät ja vihannekset ja nauti lasillinen aitoa elämäneliksiiriä!Lue lisää