Valmista aitoa baristakahvia kotonasi markkinoiden tyylikkäimmällä ja nerokkaimmalla espressokoneella

Survonta, uuttoasetukset, annostelu... Tuntuuko espressokoneen käyttö joskus turhan monimutkaiselta? Silloin tämä Sage-uutuus on sinulle sopivin valinta. Matka pavuista kupilliseen on nyt helpompi kuin koskaan!

Sagen uutuuslaite on yksinkertaisesti sensaatiomainen espressokone. Sage Barista Express Impress on huippusuositusta Barista Express -koneesta edelleen kehitelty versio. Erittäin tyylikkään espressokoneen ”assisted tamping” -toiminnon ansiosta voit nyt valmistaa entistäkin herkullisempaa baristakahvia entistäkin nopeammin ja helpommin.

Sage-espressokone on varustettu integroidulla jauhatusmyllyllä, jonka 25 eri asetusta takaavat erinomaisen tuloksen joka kerta. Koneessa on luonnollisesti myös Sagen PID-lämpötilaohjauksella toimiva lämpökelalämmitysjärjestelmä, joka lämmittää veden tismalleen oikeaan lämpötilaan. Piste iin päällä on käsikäyttöinen korkeapainevaahdotin, jolla valmistat maidosta helposti silkkisen pehmeää mikrovaahtoa.

Barista Express Impress -espressokone on varustettu älykkäällä annostelujärjestelmällä, joka muistaa viimeksi jauhetun määrän. Se osaa annostella suodatinkahvaan juuri oikean määrän kahvia edellisen annoksen perusteella. Kone näyttää oikean annostason ja määrittelee, tarvitsetko hieman enemmän tai vähemmän kahvia (esim. käyttäessäsi uusia/muita papuja). Asetus jää automaattisesti keittimen muistiin seuraavaa kupillista varten. Nerokasta, vai mitä?

Nyt voit myös unohtaa survonnasta aiheutuvat sotkut. ”Assisted tamping” -toiminto painaa annokseesi aina siistin kiekon 10 kilon voimalla ja viimeistelee sen ammattimaisella 7 asteen baristakierteellä.

Voit siis nauttia milloin tahansa kupillisen täydellistä vastakeitettyä kahvilakahvia kotonasi – kätevästi ja ilman sotkuja. Ja kaiken tämän lisäksi tyylikäs espressokone on ilo silmälle. Sage Barista Express Impress – se tekee vaikutuksen!

--

Third Wave Coffee ja Sage
Kun haluat valmistaa Third Wave -erikoiskahveja kotonasi, Sage on selvä valinta. Sage-espressokoneiden suosion takana on neljä avaintekijää:

  1. Yksikokoinen suodatinkahva, johon mahtuu juuri sopiva 18–22 g:n annos kahvia täyteläiseen kahvijuomaan
  2. Optimaalinen 9 baarin uuttopaine takaa vastustamattoman herkullisen koostumuksen
  3. Täsmälleen 93-asteiseksi lämmitetty vesi varmistaa makujen tasapainon
  4. Tehokas höyrypaine on kalibroitu valmistamaan maidosta silkinpehmeää mikrovaahtoa

Ohjehinta:

EUR: 949,-

Saatavilla valikoiduista liikkeistä syyskuusta 2022 alkaen.

 

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

maanantai 21. kesäkuuta 2021

Vähennä keittiössä syntyvää jätettä

Sage Food Cycler -kompostori on uusi kestävä ystäväsi keittiöön... Sage on kehittänyt keittiöösi nerokkaan Sage Food Cycler -kompostorisäiliön, joka muuttaa kotitalousjätteesi hajuttomaksi ja kuivatuksi ekokompostiksi jopa alle 4 tunnissa. Laite o ... Lue lisää

maanantai 24. huhtikuuta 2023

Sataprosenttisen aromaattinen kahvielämys – vain yhdellä painalluksella

Korkealuokkaisia espressokeittimiä on markkinoilla yllin kyllin, mutta aidon baristakahvin valmistamisen kotioloissa ei tarvitse olla rakettitiedettä. Jos haluat tehdä prosessista mahdollisimman helppoa ja nopeaa, mutta et halua tinkiä tuloksista, la ... Lue lisää