KYLLÄ – se on tosiaankin sähköpyörä…

Sen nimi on Coboc - kevyt, vain 10,8 - 17,5 kg painava sähköpyörä, jonka käyttö on yksinkertaista ja intuitiivista. Sille kehitetty moottori on täysintegroitu ja sovitettu täydellisesti kaikkiin malleihin. Kaiken, rakenteesta elektronisiin komponentteihin ja ohjelmistoon on kehittänyt saksalainen Coboc ajatellen sinua ja sinun ajokokemustasi.

Onko se todellakin sähköpyörä?

Pyörien suunnittelussa on ollut minimalistinen näkökulma – miten hyvä muotoilu toteutetaan “mahdollisimman vähällä muotoilulla”. Linjakkaana, tyylikkäänä ja yksityiskohtiin keskittyneenä Coboc-pyörä ei koskaan kiinnitä tarpeetonta huomiota, vaan antaa sinulle täydellisen ajokokemuksen avustaen sinua tarpeesi mukaan – se on hillitty, kaunis ja sutjakka.

Kevyt hybridi tuo ajoosi enemmän joustavuutta

Täytyy sanoa, että Coboc-pyörän taustalla oleva muotoilufilosofia: "Vähemmän on enemmän" on saavutettu näissä vain 10,8 - 17,5 kg painavassa sähköpyörissä. Keveyden ansiosta pyörän voi ottaa mukaan mihin tahansa ja nyt eivät portaatkaan enää nosta tuskanhikeä pintaan. Verrattuna tavallisiin sähköpyöriin, Coboc on itse asiassa 30-45% kevyempi.

Keveytensä takia Coboc-pyöriä on helppo käyttää myös ilman sähköavustusta. Valinta on sinun…

Muotoilu ja integrointi yhdistyvät parempaan kokonaisuuteen

Kaikki sähköpyörän valmistukseen tarvittavat komponentit – akku, moottori ja ohjauspaneeli – on sijoitettu tyylikkäästi rungon ja takapyörän sisään. Tämä ei pelkästään kohenna pyörien ainutlaatuista ulkonäköä, vaan myös parantaa integrointia, koska kaikki järjestelmän osien kehittely on toteutettu kokonaisvaltaisesti – on syntynyt täydellinen kokonaisuus.

Nopea ja pitkälle kantava

Lataus kestää vain kaksi tuntia, ja akun antamalla jopa 70-100 kilometrin matkalla, voit rentoutua satulassa ja nauttia ajosta.

Helppo käyttö

Se ei oikeastaan näytä sähköpyörältä... Ohjaustangossa ei ole ”juoruavaa” näyttöä. Mutta mielessään ajatus "vähemmän on enemmän" Coboc on kehittänyt oman käyttöliittymän, joka on helposti käytettävissäsi rungon etuosassa ja joka koostuu yksinkertaisesti virtapainikkeesta, latausportista ja LED-näytöstä.

Integroidun sovelluksen maailma täynnä mahdollisuuksia

Kartta ja navigointitoiminto, kojelauta, jossa on nopeus, ajotila, sähkökomponenttien valvonta, ajoprofiilin säätö ja moottoriavustus sekä tukitiedot; sovellus sisältää kaiken mitä tarvitset täydelliseen ajomatkaan.

Palkitut Coboc-sähköpyörät

Pyörät saavat jatkuvasti himoittuja suunnittelupalkintoja, ja monipuolisesta valikoimasta löytyy pyörä jokaiselle – sukupuolesta, iästä ja tarpeista riippumatta.

  • One-mallit: Urbaani, suurkaupunki, muoti, itsenäinen, vapaus, nopea, moderni. Nuoremmalle kohderyhmälle: 25–45-vuotiaat
  • Seven-mallit: Urbaani, kaupunki, työmatka, business, ura, perhe. Kohderyhmälle: 35-65-vuotiaat
  • Ten-mallit: Seikkailu, voima, nopea, vaellus, urheilullinen, urbaani, luonto. Kohderyhmälle: 30-55-vuotiaat

 

Cobocista
Alun perin se oli kahden fyysikon ja pyöräilyn lähettilään kunnianhimoinen unelma: "Ajaa sähköpyörällä, joka toimii todella hienosti ja näyttää silti pahuksen hyvältä." He perustivat Cobocin toteuttaakseen tämän unelmansa. Intohimoisesti, luovuudella ja suurella perusteellisuudella kehitystyössä he suunnittelivat ensimmäisen Coboc-pyörän. Täydellisen toimivuuden ja muotoilun symbioosin. Sähköpyörän, jonka koko suunnittelu ja valmistus on tapahtunut pelkästään saksalaisessa Cobocissa.

Erinomaisella suunnittelullaan Heidelbergissä vuonna 2011 perustettu yritys löysi tasapainon monimutkaisen tekniikan ja yksinkertaisen toiminnan välille. Tinkimättä olennaisesta – nimittäin pyöräilyn ilosta. Nykyään valikoima koostuu yhdeksästä mallista ja yrityksessä on 30 työntekijää. Sähkökulkuneuvoissa on tulevaisuus- Coboc tasoittaa tietä ja asettaa normit tuleville sähköpyörille.

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

perjantai 21. helmikuuta 2020

Heitä grilli olallesi

Nyt voit ottaa grillin helposti mukaan metsäretkelle, puistoon, parvekkeelle, veneeseen, rannalle, leirintäalueelle jne. Ja sitä paitsi kunnollisen laatugrillin!Lue lisää

torstai 28. toukokuuta 2020

Parempi joustavuus, näkyvyys ja turvallisuus liikenteessä

Cosmon älyvalojen avulla luot helposti ja nopeasti itsellesi lisäturvaa liikenteessä – ajatpa sitten potkulaudalla, polkupyörällä, mopolla, skootterilla tai moottoripyörällä. Asenna valot kypärään ja ”menoksi”…Lue lisää