Heitä grilli olallesi

Nyt voit ottaa grillin helposti mukaan metsäretkelle, puistoon, parvekkeelle, veneeseen, rannalle, leirintäalueelle jne. Ja sitä paitsi kunnollisen laatugrillin! NomadiQ on rakentanut maailman ensimmäisen kuljetettavan kevytgrillin. Ainutlaatuisesti ja upeasti muotoiltu parhaista materiaaleista. Toimii kaasulla. Rakenteeltaan se on kuin laukku, jonka kuljetat helposti mukanasi – ulos hyvään grillaushetkeen.

Oletko huomannut, että ulkoilmassa saadut kokemukset tallentuvat parhaiten muistiin. Valoisat ja lempeät kesäillat hyvien ystävien tai perheen kanssa. Yhdessä olo ulkona on usein aivan erityistä, melkein maagista. Vuoden valoisat ja lämpimät kuukaudet ovat ihanteellisia piknikkiin ja grillaukseen.

NomadiQ on suunnitellut huippufiksun, kannettavan kevytgrillin. Otat sen vain mukaasi, taitat auki ja grillaat. Erittäin suuren grillausalansa (1460 cm²) ansiosta voit käyttää sitä helposti myös kaasukeittimenä. Tilaa on runsaasti sekä pannulle että kattilalle – samanaikaisesti.

NomadiQ taittuu auki nerokkaalla tavalla. Napsauttamalla grillin jalat ulos, grillin kaksi kuorta avautuu ja ne liukuvat kätevästi ja vaivattomasti toisistaan irti avaten grillin. Kaasuletkun kytkeminen pieneen kaasupatruunaan (saatavana eri liittimiä) on erittäin helppoa. Mukava olkahihna yhdistettynä kevyeen malliin (5,6 kg) tekee NomadiQ-grillistä superkätevän kaikkialle mukaan otettavaksi, ja kokonsa vuoksi se on myös helposti varastoitavissa talvikuukausiksi.

nomadiQ grilli

  • Suuri grillausala
  • Helposti pestävä tippakaukalo
  • Vakio kaasuliitin
  • 2 lämpötila-aluetta
  • Vain 5,6 kg

OVH

€399,-

Jaa uutinen:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

tiistai 12. toukokuuta 2020

KYLLÄ – se on tosiaankin sähköpyörä…

Sen nimi on Coboc - kevyt, vain 10,8 - 17,5 kg painava sähköpyörä, jonka käyttö on yksinkertaista ja intuitiivista.Lue lisää