Haaveiletko kotitekoisista suklaasuukoista?

Silloin tämä liesi on sinun valintasi! Syksy innostaa kokkailuihin ja kokeiluihin, eikä suklaasuukkojen ja macaronien loihtiminen kotikeittiössä ole koskaan ollut näin helppoa. De Dietrich on suunnitellut induktioliesitason, joka mahdollistaa äärimmäisen tarkan lämpötilan hallinnan jopa yhden asteen tarkkuudella. Se on täydellinen valinta, jos sisälläsi piileskelee pieni kondiittori tai keittiömestari – tai olet yksinkertaisesti kyllästynyt epäonnistumisiin keittiössä.

De Dietrichin hiljaisissa induktioliesitasoissa on sekä sisäänrakennettu lämpömittari että sous vide -toiminto, jotka pitävät huolen onnistumisesta. Niiden avulla niin suklaakastikkeet ja bearnaiset kuin mehevät pihvitkin kypsyvät täydellisesti.

Lämpötiloja ei enää tarvitse arvailla, sillä Perfect Sensor -paistolämpömittarin tarkkuus on jopa +/- 1°. Käytettävissä on 5 valmista lämpötila-asetusta, minkä lisäksi voit säätää haluamasi lämpötilan asteen tarkkuudella, esim. 49 °C (suklaa), 57 °C (sous vide), 70 °C (haudutus), 80°C (pitkäkestoinen keittäminen), 100 °C (keittäminen), 117 °C (sokeri), 170 °C (friteerausöljy).

Induktioliesitasot tarjoavat kuusi eri ohjelmaa:

  1. Expert-toiminto (paistolämpömittari)
    Kun lämpötilan on oltava mahdollisimman tarkka. Aseta paistolämpömittari kattilaan ja valitse haluamasi lämpötila 1 asteen tarkkuudella välillä +40 °C ...+180 °C
  2. Sulatustoiminto
    Hallittu sulatus. Lämpötila voidaan valita manuaalisesti välillä +40 °C ... +70 °C.
  3. Sous vide -toiminto
    Takuulla murean ja mehevän lihan (tai kasvisten) kypsennykseen. Aseta tyhjiöpakkaukseen pakattu liha kattilaan. Siinä kaikki!
  4. Lämpimänäpitotoiminto
    Lämpötila voidaan valita välillä +65 °C ... +80 °C.
  5. Pitkäkestoinen ruoanvalmistus
    Pitkään haudutettu liha on suussa sulavaa.
  6. Automaattinen kiehautus
    Kuumentaa kiehuvaksi salamannopeasti.

Pian olet valmis järjestämään Koko Suomi leipoo- tai MasterChef-kisan omassa kotikeittiössäsi! Sinun tarvitsee vain noudattaa reseptin ohjeita ja antaa De Dietrichin Perfect Sensor -liesitason huolehtia suklaan ja sokerin lämpötilasta.

Koko Tanska leipoo -kisan voittanut Annemette Voss on innoissaan omasta De Dietrich -liesitasostaan: ”se on aivan erityinen liesitaso, jossa on sisäänrakennettu sous vide -toiminto ja joka osaa koko joukon näppäriä temppuja”, Annemette hehkuttaa.

Lue Annemetten kirjoitus aiheesta täällä (tanskaksi): https://annemettevoss.dk/koekkenet-er-faerdigt-se-de-foerste-billeder-her/

Juuri nyt saat kaupan päälle tyhjiöpakkauslaitteen, kun ostat De Dietrichin Perfect Sensor -induktioliesitason.

De Dietrich DPI7688XT, 65 cm, ohjehinta: 1899 €

De Dietrich DPI7884XT, 80 cm, ohjehinta: 1999 €

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 1. syyskuuta 2022

Heitämme pois jopa 23 kg ruokaa henkeä kohti joka vuosi

Tuhlaamme siis täysin syömäkelpoista ruokaa. Se on sääli, sillä asialle olisi helppo tehdä jotain. Yksi parhaista investoinneista, jonka voit tehdä keittiöösi, on hankkia BioFresh-teknologialla varustettu Liebherr-jääkaappi. Se vähentää ruokahävikkiä ... Lue lisää

torstai 9. helmikuuta 2023

Liebherr voitti jälleen arvostetun muotoilupalkinnon

Same procedure as last year, näin voisi suorastaan todeta, sillä Liebherrin jääkaappi- ja pakastinmallistolla on tapana nauttia palkintosateesta. Uusi vuosi on alkanut hienosti jälleen, sillä useampi Liebherr-kylmälaite on vastikään palkittu kansainv ... Lue lisää