Näin saat ruoasta mahdollisimman paljon vitamiineja

Vitamiinit, kivennäiset, ravintoaineet... Tarvitsemme niitä kaikkia. Ruoan mehukkuuden ja ravintoaineiden säilymisen kannalta hellävarainen ruoanvalmistus on kaiken A ja O, ja höyryuuni tarjoaa siihen optimaalisen ratkaisun. De Dietrich tuo nyt markkinoille maailman ensimmäisen ”full size” -uunin 100 % höyryllä ja pyrolyysillä.

Ammattilaiskokit ja leipurit vannovat höyrykypsennyksen nimeen, ja hyvästä syystä. Höyry tuo nimittäin ruoanlaittoon kokonaan uuden ulottuvuuden. Leivonnaiset kohoavat paremmin ja saavat rapean, kauniin kullanruskean kuoren. Paistit ovat mureampia ja mehukkaampia. Kasvisten ja kalan rakenteesta tulee uskomattoman herkullinen. Ja samalla raaka-aineiden vitamiinit ja kivennäisaineet säilyvät paremmin. Höyryuuni on terveellinen tapa valmistaa ruokaa, ja höyryssä kypsennetty ruoka myös maistuu paljon paremmalta.

Jopa tähteistä tulee maukkaampia
Höyryssä voi myös lämmittää edellispäivän ruokia, ja lopputulos on huomattavasti herkullisempi kuin jos tähteet kuumentaisi mikroaaltouunissa. Esimerkiksi yli jäänyt pizza on seuraavana päivänä lähes yhtä hyvää, kun se lämmitetään höyryuunissa.

Uuni pitäisi puhdistaa – löytyykö vapaaehtoisia?
Ei kiitos. Kaikilla tuntuu aina olevan muuta tekemistä juuri silloin, kun uuni kaipaa perusteellista puhdistusta. Siksi De Dietrich on kehittänyt ”pyrolyysin” – ohjelman, jonka avulla uuni puhdistaa itse itsensä. Nerokasta, vai mitä? Tähän asti pyrolyysitoimintoa ei ole onnistuttu yhdistämään höyryuuniin, mutta jälleen kerran De Dietrich on edelläkävijä. De Dietrich DOR7586A on maailman ensimmäinen höyryuuni pyrolyysipuhdistustoiminnolla. Ohjelman päätyttyä sinun tarvitsee vain pyyhkäistä sisäpinnat puhtaaksi tuhkasta kostealla liinalla, ja uuni on jälleen putipuhdas.

Uunin ylellistä ilmettä korostavat upeat kupariyksityiskohdat, kahva ja näyttöä ympäröivä metallikehys, joka minimoi rasvaiset sormenjäljet – niitähän on tavallisesti mahdoton välttää uuneissa, joissa on lasipintoja ja/tai kosketusnäyttö. Uunin käyttö sujuu helposti ja intuitiivisesti säätönupilla, joka toimii myös painikkeena.

--

De Dietrich
De Dietrich on ranskalainen kodinkonevalmistaja, joka tunnetaan erittäin korkealaatuisista tuotteista ja yksityiskohtien huomioimisesta. Yrityksen tuotteille on myönnetty arvostettu ranskalainen ”Origine France Garantie” -merkki, joka kertoo niiden valmistuksen ja alkuperän läpinäkyvyydestä. Merkki kertoo kuluttajalle, että kyseessä on ensiluokkainen ja arvostettu laatutuote. De Dietrich on keksinyt pyrolyysimenetelmän, jonka pohjalta se on kehittänyt myös uunin tuuletinta hyödyntävän ”Pyro-turbo” -toiminnon. Lisääntynyt ilmavirtaus varmistaa, että uunin sisäosan kaikki nurkat ja sopukat puhdistuvat varmasti.

Ohjehinta: 2999 EUR

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 30. syyskuuta 2021

Segway-Ninebot esittelee uuden Ninebot KickScooter F-sarjan – valtteina sisärenkaattomat ilmarenkaat ja UPEA muotoilu

Maailman johtava micromobility-ratkaisujen valmistaja Segway-Ninebot tuo markkinoille nyt uudelleenmuotoillun F-sarjan Kickscooterin. Lue lisää

sunnuntai 1. toukokuuta 2022

Näin saat viinin maistumaan paremmalta

Monet arvostavat lasillista hyvää viiniä, myös ihan tavallisena arkipäivänä. Elämys voi kuitenkin helposti jäädä keskinkertaiseksi, jos viiniä on esimerkiksi säilytetty keittiön hyllyssä. Viinikaappi tekee kaikista viineistä – niin kalliista kuin hal ... Lue lisää