Korkeimman tason luksusta

Liebherrin Monolith edustaa uutta, valikoitujen ja ylellisten jääkaappien, pakastinten sekä viinikaappien aikakautta. Innovatiivinen, kantaaottava mallisarja mahdollistaa uusia dimensioita upotettaville kodinkoneille

Vakuuttava koko, selkeät linjat, innovatiiviset toiminnot sekä hiljainen ääni ovat takuu siitä, että elegantit Monolith-jääkaapit sopivat jokaiseen keittiöön sekä tänään, huomenna että vuosien päästä tulevaisuudessa. 

Jos valintasi on Lebherr Monolith, voit olla varma, että kaappisi vastaa tarpeisiisi elintarvikkeittesi säilyttämisessä. Kaapit on varustettu uniikeilla toiminnoilla, kuten:

 • BioFresh ja BioFreshPlus - Täydellinen tapa säilyttää sinun elintarvikkeitasi 
  Monolithin jääkaapit tarjoavat kaksi laatikostoa BioFresh- toiminnolla ja yhden laatikoston BioFreshPlus-toiminnolla. 
 • InfinitySpring - Kristallinkirkas vedenlähde keskellä keittiötä
  InfinitySpring on vesiautomaatti, joka on integroitu jääkaapin sivuun, ja jonka pinta on samassa tasossa jääkaapin pinnan kanssa.
 • InfinityLight - Valoleikki aisteille
  Aito kaunotar- myös sisäpuolelta. Modernin, kapean designin takaa paljastuu InfinityLight, joka tarjoaa aidon aistikkaan kokemuksen. Integroitu LED-sivuvalaistus saa aikaiseksi elegantin ja yhtenäisen sivuvalon. 
 • InfinitySwipe - Käytä jääkaappiasi vain yhdellä sipaisulla 
  Vaikka Monolith on varustettu edistyksellisimmällä teknologialla, on sen käyttö yksinkertaista ja helppoa. 
 • Automaattinen IceMaker - Rikkoo jään missä tahansa juhlissa
  Monolithin automaattinen IceMaker on yleisön suosikki. Voit tehostaa jääpalojen valmistusta, jos aktivoit SuperFrost- toiminnon. Jääastia vie huomattavasti vähemmän tilaa verrattuna tavalliseen pakastimeen, jossa on IceMaker. 
 • SmartDeviceBox - Hallitse jääkaappisi asetuksia riippumatta siitä, missä milloinkin olet.
  Tulevaisuuden jääkaappi / pakastin sinun älykotiisi. SmartDevice toimii Amazon Alexan, IFTTT:n ja Conrad Connectin kanssa. Vaihtoehtoja on monia, ja sinua auttaa Liebherr SmartDevice- sovellus, joka antaa sinulle mahdollisuuden hallita jääkaappisi asetuksia suoraan puhelimellasi.

 

OVH

€ 8.499 – € 9.999,-
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

keskiviikko 5. elokuuta 2020

Pizzaan aito kiviuunin maku – nam!

Sage on valmistanut ainutlaatuisen sisällä käytettävän pizzauunin, joka älykkäällä ja hallitulla lämpötekniikallaan onnistuu tuottamaan aidon kiviuunimaun.Lue lisää

perjantai 23. lokakuuta 2020

Missä on liesituuletin?

Liesituuletin on keittiössä tärkeä laite, sillä se poistaa rasvaa, käryä ja höyryä. Se voi helposti tuntua välttämättömältä pahalta, mutta siitä ei tarvitse luopua kokonaan. Witt Bloom -kattoliesituuletin on lähes huomaamaton ja hyvin minimalistinen, ... Lue lisää