Witt panostaa parempaan uneen!

Witt on sijoittanut tanskalaiseen Membantu-yritykseen, joka ensimmäisenä Pohjoismaissa on esitellyt riippukehdon moottorin; auttavan Smart Tech -käden, joka parantaa vauvan – ja siten koko perheen – unta.

Tunnetut unen metsästäjät ja Membantun perustajat
Witt on lähtenyt taisteluun hyvän unen puolesta. Visiomme on selvä: vanhemmille tulee jatkossa olla tarjolla välineitä, jotka auttavat perheen uutta tulokasta nukkumaan hyvin ja turvallisesti ilman, että äidin käsivarret venyvät tai isän täytyy ajaa autolla katua edestakaisin vauva turvaistuimeen istutettuna…
Tunnemme kaikki nämä tarinat. Ja monet meistä ovat kokeneet sen itsekin, kun vauva ei vaan saa unta, mutta sinä itse olet yhä väsyneempi ja väsyneempi, niin että et enää sanoin pysty sitä kuvailemaan. Puhumattakaan kaikista käytännön askareista, joita sinun on jatkuvasti vaikea saada hoidettua. 

Juuri tätä haastetta kaksi Membantun perustajanaista ovat ryhtyneet ratkomaan. Ja ideaansa he eivät todellakaan saaneet unissaan! Insinööri Eva Jacobsen ja muotoilija Stephanie Meilsøe ovat itse neljän lapsen – mukaan lukien kaksosten ja yhden refluksitautia sairastavan lapsen – vanhempia. Molemmat naiset kaipasivat ylimääräistä käsiparia lastensa ensimmäisen elinvuoden aikana. Tämä avun tarve johdatti heidät kehtomoottorin jäljille, sillä he huomasivat sellaisen olleen olemassa ulkomailla jo vuosikymmeniä. 
Motivaatio Membantun takana on siten lähtenyt voimakkaasta henkilökohtaisesta (uni)tarpeesta. Perustajien omat positiiviset kokemukset kehtomoottorista ovat asia, jonka he haluavat jakaa muiden vanhempien ja perheiden kanssa ympäri maailman!

Tehokas apuväline kaikille tämän päivän perheille
Kehtomoottori on ensimmäinen tuote Membantun tulevien unta parantavien tuotteiden sarjassa. Ja sen ilosanomaa on levitettävä. Yhteistyössä Membantun kanssa Witt haluaa viedä tuotteen perheisiin kaikkialle, jotta parempi uni tavoittaa paikat, joissa se ei ole pelkästään tarpeellista vaan suorastaan välttämätöntä. Arkeen, jossa yksi ylimääräinen tunti, jonka voi leikkiä isoveljen tai -siskon kanssa, pestä pyykkiä, kokata päivällistä tai vain maata sohvalla ja hengittää, on enemmän kuin tervetullutta.  

Tavoitteena on luoda globaali brändi, jonka avulla vauva- ja lastentuoteteollisuus voi hyötyä aiempaa paremmin teknologian monista mahdollisuuksista. Ja joka tulevaisuudessa tuo tekniset ratkaisut entistä merkittäväksi osaksi nykypäivän lapsiperheen arkea luonnostaan houkuttavana apukeinona. Ennustamme, että kehtomoottorista voi tulla yhtä välttämätön väline kotona kuin esimerkiksi monille tuttu itkuhälytin on nykyisin. 

Turvallinen ja esteettinen Smart Tech
Tuotekehitystyömme tapahtuu yhteistyössä vanhempien ja asiantuntevien ammattilaisten kanssa, jotta tuotteemme vastaavat varmasti vanhempien tarpeisiin kotona. Lisäksi Smart Tech -tuotteidemme tyylikkään muotoilun tulee istua kotiin kauniisti.  

Olemme täydellinen pari – vaikka itse sen sanommekin
Meillä on erilaisia vahvuuksia ja siksi tuomme yhteiseen pöytään erilaisia asioita, joiden uskomme muodostavan täydellisen yhdistelmän tietotaitoa. Membantulla on sormet tuoteosaamisen, suunnittelun kehittämisen ja muotoilun pulssilla. Wittillä on ennen kaikkea merkittävä myynti- ja jakelukokemus ja se pystyy varmistamaan tuotteiden jakelun ympäri maailman.

Motivaatio on huipussa ja tavoitteet korkealla. Uskomme, että edessämme on jännittävä uusi alku, jossa matka alkaa meistä, mutta päättyy tuhansiin erilaisiin koteihin ympäri maailmaa.
Kasvumatka on alkanut ja kurssi on kohti hyvää unta. Mielestämme se on loistava kohde!

Lisätietoja antavat:


Myynti ja jakelu
Peter Balle
pba@witt.dk 

Insinööri
Eva Jacobsen
ej@membantu.dk

Muotoilija                                                                                                                        
Stephanie Meilsøe
slm@membantu.dk


Linkki kuviin: https://we.tl/t-lm6J1l4MpV 

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 1. syyskuuta 2022

Heitämme pois jopa 23 kg ruokaa henkeä kohti joka vuosi

Tuhlaamme siis täysin syömäkelpoista ruokaa. Se on sääli, sillä asialle olisi helppo tehdä jotain. Yksi parhaista investoinneista, jonka voit tehdä keittiöösi, on hankkia BioFresh-teknologialla varustettu Liebherr-jääkaappi. Se vähentää ruokahävikkiä ... Lue lisää

torstai 5. tammikuuta 2023

Witt investoi yhdessäoloon ja laadukkaaseen muotoiluun

Yhä kiireisemmäksi muuttuvassa yhteiskunnassa yhdessäolo on niukasti saatavilla oleva voimavara, vaikka juuri se on koko hyvinvointimme perusta – erityisesti lasten kohdalla. Siksi Witt on päättänyt investoida tanskalaiseen by KlipKlapiin. Yritys val ... Lue lisää