Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella?

Ei! Robomow-robottiruohonleikkurit poistavat stressin ruohonleikkuusta, ja sinulle jää enemmän aikaa nauttia hyvin hoidetusta ja täydellisen vihreästä nurmikostasi.

RK-sarja – maastokelpoinen piha-apuri
RK-sarjan etuihin kuuluvat monitoiminen 4,3 tuuman kosketusnäyttö, josta kaikkia asetuksia voidaan hallita helposti ja nopeasti, älykkäät toiminnot, poikkeuksellinen suorituskyky ja ainutlaatuinen reunaleikkuujärjestelmä sekä leikkuu renkaiden kulku-uran ulkopuolelta. Leikkuutulos on täydellinen, eikä reunojen viimeistelyyn käsin tarvitse enää käyttää aikaa ja vaivaa.

RK-sarjan leikkureissa on jopa 21 cm:n leikkuuleveys, jopa 10 cm:n leikkuukorkeus ja tehokas akku, jonka kapasiteetti riittää jopa 120 minuutin yhtäjaksoiseen leikkuuseen, minkä ansiosta ne selviytyvät helposti kaikista leikkuutehtävistä vuoden mittaan.

Kaltevat ja epätasaiset pinnat robotti hoitaa leikiten, ja tulos on yhtä moitteeton niin tasamaalla kuin alueilla, joiden kaltevuus on jopa 45 %. Tehokas hiilivapaa tasavirtamoottori on hiljainen (<60 dB) ja mahdollistaa leikkuun juuri silloin kun se sopii aikatauluusi.

Älykäs 360°:n esteentunnistusanturi optimoi turvallisuuden, sillä se reagoi jokaiseen kosketukseen ja väistää kaikenlaiset esteet taitavasti ja ammattimaisesti. 

Ammattilaiskoneet isoille nurmikoille
RK3000 Pro ja RK4000 Pro, jotka sopivat jopa 3 000/4 000 m2:n kokoisille nurmikoille, on lisäksi varustettu ainutlaatuisella Dual-leikkuujärjestelmällä (kaksi side-by-side-leikkuupäätä ja yhteensä kahdeksan porrastettua terää). Tuloksena robotin leikkuuleveys kaksinkertaistuu 42 cm:iin.

RT700 tekee elämästä helpompaa
Robottiruohonleikkuri voidaan ohjelmoida sovelluksella, ja se on uskomattoman helppo asentaa, käyttää ja huoltaa. Jousitetun leikkuujärjestelmän ja patentoidun ruohonpoistojärjestelmän ansiosta se tuottaa täydellisen lopputuloksen ilman tukkeutumisriskiä korkeassa ruohossa, mikä jättää sinulle on enemmän aikaa nauttia yhdessäolosta perheesi kanssa.

Robotti toimii rinteissä, joiden kaltevuus on enintään 30 %, ja 18 cm:n leikkuuleveyden ja 15–60 mm:n säädettävän leikkuukorkeuden ansiosta RT700 hoitaa keskikokoiset, jopa 700 2:n puutarhat helposti ja vaivattomasti.  

Kaikenlaiseen maastoon soveltuvat renkaat varmistavat erinomaisen pidon ja ketteryyden. Renkaiden muotoilu minimoi maakontaktin, mikä ehkäisee rengasjälkiä ja suojaa leikattavaa nurmikkoa.

Testivoittaja
Robomow on suunnitellut jo yli 25 vuotta robottiruohonleikkureita, jotka pitävät pihasi kunnossa puolestasi ja jättävät sinulle enemmän aikaa itsellesi tärkeisiin asioihin. Yritys on voittanut maailmanlaajuisesti useita palkintoja tehokkaista robottiruohonleikkureistaan, jotka on valittu muun muassa testivoittajiksi tanskalaisen TÆNK-kuluttajajärjestön, ruotsalaisen Råd & Rön -kuluttajalehden ja tanskalaisen AOD-tekniikkalehden testeissä.

- Robomow – kun vain paras on kyllin hyvää -

 

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 7. lokakuuta 2021

Vuoden robottiruohonleikkuri niittää palkintosatoa

Robomow RK1000 -robottiruohonleikkuri lanseerattiin keväällä 2021 ja se on valittu testivoittajaksi tanskalaisen TÆNK-kuluttajajärjestön, ruotsalaisen Råd & Rön -kuluttajalehden sekä tanskalaisessa AOD -tekniikkalehdessä. Lue lisää

keskiviikko 24. toukokuuta 2023

Terveellinen elämäntapa: muistitko puristaa tänään?

Säästä rahaa, edistä terveyttäsi, nosta energiatasojasi ja panosta hyvinvointiisi Kuvings REVO830 -mehustimella. Käytä kaikki jääkaapista löytyvät hedelmät ja vihannekset ja nauti lasillinen aitoa elämäneliksiiriä!Lue lisää