Vuoden robottiruohonleikkuri niittää palkintosatoa

Robomow RK1000 -robottiruohonleikkuri lanseerattiin keväällä 2021 ja se on valittu testivoittajaksi tanskalaisen TÆNK-kuluttajajärjestön, ruotsalaisen Råd & Rön -kuluttajalehden sekä tanskalaisessa AOD -tekniikkalehdessä.

Robomow RK1000 tekee elämästä helpompaa. Robottiruohonleikkuri saa kehuja erityisesti käyttäjäystävällisyydestään, mikä on sen nopean ja mutkattoman asennuksen, helppokäyttöisyyden ja vähäisen huoltotarpeen ansiota. Se takaa täydellisen leikkaustuloksen, sisältää monia älykkäitä smart-toimintoja ja on suorituskyvyltään verraton nurmikolla kuin nurmikolla.

Pyörien ja terien patentoitu ruohonpoistojärjestelmä minimoi korkean ruohikon aiheuttaman tukkeutumisriskin, ja jousitetun leikkuulaitteen sekä kaikenlaiseen maastoon soveltuvien renkaiden ainutlaatuisen hammasprofiilin ansiosta täydellinen pito ja ketteryys ovat taattuja. Renkaiden muotoilu minimoi maakontaktin, mikä ehkäisee rengasjälkiä ja suojaa leikattavaa nurmikkoa.

Robomow RK1000:n ainutlaatuinen reunaleikkuujärjestelmä leikkaa ruohon myös renkaiden kulku-uran ulkopuolelta, joten täydellinen leikkuutulos on taattu, eikä reunojen viimeistelyyn käsin tarvitse enää käyttää aikaa.  

Kaltevat ja epätasaiset pinnat RK1000 selvittää leikiten, ja tulos on yhtä moitteeton niin tasamaalla kuin alueilla, joiden kaltevuus on jopa 45 %. Tehokas hiilivapaa tasavirtamoottori on hiljainen (<60 dB) ja mahdollistaa leikkuun juuri silloin kun se sopii aikatauluusi.  

Tyylikkään 4,3-tuumaisen värikosketusnäytön kautta on helppo tehdä kaikki tarvittavat säädöt ja asetukset. Älykäs 360° esteentunnistusanturi takaa optimaalisen turvallisuuden. Se reagoi havaitessaan minkä tahansa esteen ja osaa ohittaa ne sujuvasti.  

Robomow RK1000 on ”leikannut” tiensä käyttäjien sydämiin ympäri maailmaa tarjoamalla täydellisen leikkaustuloksen ja poistamalla tehtävälistalta yhden tylsimmistä ja aikaavievimmistä kotitöistä. Nyt myös ammattilaiset ovat antaneet arvionsa: Robomow RK1000 on ”Testivoittaja”.   

 

Ohjevähittäishinta

  • RK1000: EUR 1 349,-
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 30. syyskuuta 2021

Näin saat ruoasta mahdollisimman paljon vitamiineja

Vitamiinit, kivennäiset, ravintoaineet... Tarvitsemme niitä kaikkia. Ruoan mehukkuuden ja ravintoaineiden säilymisen kannalta hellävarainen ruoanvalmistus on kaiken A ja O, ja höyryuuni tarjoaa siihen optimaalisen ratkaisun. De Dietrich tuo nyt markk ... Lue lisää

torstai 4. toukokuuta 2023

Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella?

Ei! Robomow-robottiruohonleikkurit poistavat stressin ruohonleikkuusta, ja sinulle jää enemmän aikaa nauttia hyvin hoidetusta ja täydellisen vihreästä nurmikostasi.Lue lisää