Vuoden robottiruohonleikkuri niittää palkintosatoa

Robomow RK1000 -robottiruohonleikkuri lanseerattiin keväällä 2021 ja se on valittu testivoittajaksi tanskalaisen TÆNK-kuluttajajärjestön, ruotsalaisen Råd & Rön -kuluttajalehden sekä tanskalaisessa AOD -tekniikkalehdessä.

Robomow RK1000 tekee elämästä helpompaa. Robottiruohonleikkuri saa kehuja erityisesti käyttäjäystävällisyydestään, mikä on sen nopean ja mutkattoman asennuksen, helppokäyttöisyyden ja vähäisen huoltotarpeen ansiota. Se takaa täydellisen leikkaustuloksen, sisältää monia älykkäitä smart-toimintoja ja on suorituskyvyltään verraton nurmikolla kuin nurmikolla.

Pyörien ja terien patentoitu ruohonpoistojärjestelmä minimoi korkean ruohikon aiheuttaman tukkeutumisriskin, ja jousitetun leikkuulaitteen sekä kaikenlaiseen maastoon soveltuvien renkaiden ainutlaatuisen hammasprofiilin ansiosta täydellinen pito ja ketteryys ovat taattuja. Renkaiden muotoilu minimoi maakontaktin, mikä ehkäisee rengasjälkiä ja suojaa leikattavaa nurmikkoa.

Robomow RK1000:n ainutlaatuinen reunaleikkuujärjestelmä leikkaa ruohon myös renkaiden kulku-uran ulkopuolelta, joten täydellinen leikkuutulos on taattu, eikä reunojen viimeistelyyn käsin tarvitse enää käyttää aikaa.  

Kaltevat ja epätasaiset pinnat RK1000 selvittää leikiten, ja tulos on yhtä moitteeton niin tasamaalla kuin alueilla, joiden kaltevuus on jopa 45 %. Tehokas hiilivapaa tasavirtamoottori on hiljainen (<60 dB) ja mahdollistaa leikkuun juuri silloin kun se sopii aikatauluusi.  

Tyylikkään 4,3-tuumaisen värikosketusnäytön kautta on helppo tehdä kaikki tarvittavat säädöt ja asetukset. Älykäs 360° esteentunnistusanturi takaa optimaalisen turvallisuuden. Se reagoi havaitessaan minkä tahansa esteen ja osaa ohittaa ne sujuvasti.  

Robomow RK1000 on ”leikannut” tiensä käyttäjien sydämiin ympäri maailmaa tarjoamalla täydellisen leikkaustuloksen ja poistamalla tehtävälistalta yhden tylsimmistä ja aikaavievimmistä kotitöistä. Nyt myös ammattilaiset ovat antaneet arvionsa: Robomow RK1000 on ”Testivoittaja”.   

 

Ohjevähittäishinta

  • RK1000: EUR 1 349,-
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

30. september 2021

Segway-Ninebot esittelee uuden Ninebot KickScooter F-sarjan – valtteina sisärenkaattomat ilmarenkaat ja UPEA muotoilu

Maailman johtava micromobility-ratkaisujen valmistaja Segway-Ninebot tuo markkinoille nyt uudelleenmuotoillun F-sarjan Kickscooterin. Lue lisää

20. oktober 2021

Ota erävoitto kokeneesta pastakokista Witt Premium Pasta Makerilla! Kone tekee työn – SINÄ saat kunnian!

Rakastatko sinäkin pastaa? Nyt voit esittää mestarikokkia ja yllättää vieraasi täysin kotitekoisella spagetilla, tagliatellella tai vaikkapa lasagnella – helpommin kuin koskaan ennen!Lue lisää