Segway-Ninebot esittelee uudet premium-KickScooterit – kaikkien aikojen tehokkaimmat ja teknisesti edistyksellisimmät sähköpotkulaudat

Segway-Ninebot on jatkossakin sähköpotkulautojen edelläkävijä. Nyt Segway laajentaa jo valmiiksi kattavaa valikoimaansa vastatakseen käyttäjien jatkuvasti muuttuviin tarpeisiin.

Suomi 1.3.2022 - Segway-Ninebot vahvistaa asemiaan alan markkinajohtajana tarjoamalla entistäkin älykkäämpiä toimintoja, laajemman valikoiman ja linjakkaamman designin sekä hyödyntämällä useita uusia teknologioita. Lanseeraus käsittää uuden Ninebot KickScooter D-sarjan, ZING-sarjan seuraajan ja kaksi Segway KickScooter -premiumsarjaa: P-sarjan ja GT-sarjan.

Upouusi Ninebot KickScooter D-sarja – helppoon ja edulliseen pendelöintiin

Uuden Ninebot KickScooter D-sarjan suunnittelussa on panostettu käyttäjätyytyväisyyteen. Sarja koostuu kolmesta mallista, joista kukin on räätälöity erilaisiin tarpeisiin. Mallien nimet ovat D18E, D28E ja D38E – numero viittaa kunkin mallin toimintasäteeseen. Lisäksi mallit eroavat toisistaan teholtaan, nousukyvyltään, akkukapasiteetiltaan ja latausajaltaan. 10 tuuman ilmarenkaiden luistonesto-ominaisuus takaa paremman pidon ja miellyttävämmän ajokokemuksen. Kaksinkertainen jarrujärjestelmä käsittää sähköjarrun edessä ja rumpujarrun takana, mikä parantaa ajovarmuutta. Ninebot D-sarja on Segway-Ninebotin tähän mennessä edullisin KickScooter. Tyylikästä mustaa väriä elävöittävät raikkaan punaiset yksityiskohdat. Mallin kanssa yhteensopiva tuote on uusi Ninebot ZING C15E, joka on erityisesti nuorille käyttäjille suunniteltu sähköpotkulauta.

Segway KickScooter P65: parempaa suorituskykyä pendelöintiin

Segway KickScooter P65 on työmatkaliikenteen uusi standardi. Sähköpotkulaudan toimintasäde on jopa 65 kilometriä, ja sen erikoismuotoillut 10,5 tuuman SegPower CrossSeason -renkaat takaavat luistamattoman, optimaalisen pidon tieolosuhteista riippumatta. Takaveto ja kaksi jarrujärjestelmää – levyjarru edessä ja sähköjarru takana – tarjoavat entistäkin paremman ajokokemuksen. Lisäksi sähköpotkulaudassa on erilaisia älytoimintoja, kuten NFC-teknologia, joka mm. mahdollistaa KickScooterin lukitsemisen/avaamisen älypuhelimella. Integroidut etu- ja takavilkut parantavat E-mallin ajoturvallisuutta entisestään.

Segway KickScooter P100S: taita työmatkat to the max!

Segway KickScooter P100S:n toimintasäde on vaikuttavat 100 km yhdellä latauksella. Sähköpotkulauta on varustettu erikoismuotoilluilla 10,5 tuuman SegPower CrossSeason -luistonestorenkailla, joiden sisäpinnalla oleva geelikerros vähentää merkittävästi puhkeamisriskiä. Lisäksi etu- ja takaiskunvaimentimet ja kolme eri jarrujärjestelmää (eturengas: levyjarru, takarengas: levy- ja sähköjarru) takaavat tasaisemman ja turvallisemman ajon. Erilaiset älytoiminnot, kuten NFC-teknologia ja integroitu vilkku, tarjoavat yhdessä ylivertaisen ajokokemuksen.

Segway GT-sarja: premium & high-tech

Segway KickScooter GT1E nostaa sähköpotkulaudan uudelle tasolle. Sen enimmäisnopeus on 25 km/h ja toimintasäde 70 km. Se kestää 150 kg:n enimmäiskuorman, ja takaveto takaa ylivertaisen ajokokemuksen. Sähköpotkulaudassa on levyjarru edessä ja sähköjarru takana sekä 11,5 tuuman sisärenkaattomat ilmarenkaat, jotka vähentävät puhkeamisriskiä. Lisäksi ajoneuvo on varustettu integroidulla vilkulla ja GT1E:lle uniikilla moniväri-LED-näytöllä.

Segway KickScooter GT2E: KickScooter-crossover omassa luokassaan

Segway KickScooter GT2E on tähän mennessä tehokkain ja edistyksellisin KickScooter vaikuttavalla 90 km:n toimintasäteellä. Etu- ja takaiskunvaimentimien ja säädettävän hydraulisen jousituksen ansiosta se on paras saatavilla oleva joka maaston KickScooter. Kaksoismoottori tarjoaa tehoa ja urheilullisuutta, joka saa adrenaliinin virtaamaan. Sähköpotkulauta kiihtyy 0–58 km/h alle neljässä sekunnissa ja sen huippunopeus on peräti 70 km/h – toki maksiminopeutta sopii testata vain yksityisteillä. Ajoneuvon enimmäiskuormitus on 150 kg, ja se on varustettu kolmella jarrujärjestelmällä (eturengas: levyjarru, takarengas: levy- ja sähköjarru) optimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Kirsikkana kakun päällä ovat integroitu vilkku ja maailman ensimmäinen PMOLED-näyttö sähköpotkulaudassa.

Uusi lisävaruste KickScooteriin

Lisävarustemallistomme täydentyy vilkulla, jonka ainutlaatuinen langaton design parantaa turvallisuuttasi tien päällä. Vilkku voidaan kiinnittää eteen tai taakse, ja se on yhteensopiva useimpien markkinoilla olevien Segway-Ninebot KickScootereiden kanssa. Vilkku antaa lisäturvallisuutta silloin, kun käytät KickScooteria julkisilla teillä.

Tulossa: uusi sähköskootteri…

Maaliskuussa 2021 Segway-Ninebot lanseerasi innovatiiviset L1e-luokan sähköskootterit ja sähkömopot. Vuoden 2022 jälkipuoliskon aikana lanseeraamme uuden L3e-luokan mallin, jonka monet uudet älytoiminnot takaavat ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen. Kannattaa pysyä kuulolla, jos haluat lisätietoja!

Saatavuus

Ninebot KickScooter D-sarja on ennakkotilattavissa verkkokaupassa jo maaliskuussa 2022, ja myöhemmin malliston tuotteet tulevat saataville myös kauppoihin. Toisen vuosineljänneksen aikana lanseeraamme ensimmäisen GT-mallin, joka on Segway KickScooter GT1E. P65 ja GT2E tulevat saataville kolmannen vuosineljänneksen aikana ja P100S neljännen vuosineljänneksen aikana.

 

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

tiistai 7. joulukuuta 2021

Pyöräilykypärällä valoa pimeyteen

Pyöräillessä turvallisuutesi on tärkeintä. Riittävä valo auttaa sinua näkemään ja navigoimaan ympäristössäsi ja tekee sinut näkyväksi muulle liikenteelle. Onnettomuuden sattuessa tarvitset apua nopeasti. Livall-pyöräilykypärä on loistava apuväline, j ... Lue lisää

maanantai 27. helmikuuta 2023

Segway-Ninebot lanseeraa uuden sähköskootterin, uuden Gokartin ja 4 uutta KickScooter-sarjaa

Uusien mallien myötä Segway-Ninebot vahvistaa asemaansa mikroliikkuvuusratkaisujen alalla ja laajentaa samalla uusille markkinoille vuonna 2023. Lue lisää