Uusi mullistava tapa herkutella jäätelöllä

Jäätelö on aina hyvää, mutta TUORE jäätelö on vastustamatonta! Italialainen jäätelö on aina ollut omaa luokkaansa. Italialaisen TooA:n uudella mullistavalla jäätelökoneella voit nyt valmistaa aitoa italialaista gelatoa annoksittain. Aina tuoretta. Ei lisäaineita. Aina laadukasta. Ei hävikkiä. Vain herkuttelua!

Tilanne on varmasti sinullekin tuttu. Ostat lauantai-illaksi litran jäätelöä, ja jälkiruoan jälkeen laitat loput pakastimeen, jonne puolityhjä pakkaus jää viemään tilaa viikkokausiksi. Et ole yksin! On kuitenkin olemassa fiksumpi ratkaisu, ja se on valmistaa tuoretta jäätelöä kotona. Tuoretta, erittäin korkealaatuista ja taatusti aitoa italialaista gelatoa – annoksittain vain 3 minuutissa.

Me rakastamme italialaista jäätelöä

Pohjoismaat pitävät kärkisijoja jäätelöä rakastavien maiden listalla, ja italialainen jäätelö on aina kuulunut suosikkeihimme. TooA:n mullistavan konseptin ansiosta voit nyt nauttia tuoretta jäätelöä aina kun haluat, ja jokaisen annoksen maunkin voit valita vapaasti, sillä saatavilla on 11 eri makuvaihtoehtoa. Kaikki jäätelöt valmistetaan 100 % puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista ilman keinotekoisia lisäaineita, emulgointiaineita tai stabilointiaineita.

Tervetuloa aidon italialaisen jäätelön maailmaan – ilman pakastimen täyttämistä. Koneeseen kuuluva sovellus tunnistaa ja valmistaa jokaisen makutetran yksittäin.

 1. Skannaa tetrassa oleva QR-koodi
 2. Kaada tetran sisältö TooA-koneeseen
 3. Paina Start

Tuore jäätelö on valmista 3 minuutissa!

TooA – paljon enemmän kuin jäätelöä:

 • Ruokahävikki: Valmistat aina vain juuri sen verran jäätelöä kuin tarvitset.
 • Tuoreus: Jäätelö on aina vasta valmistettua.
 • Ympäristöystävällisyys ja kestävyys: Järjestelmä ei vaadi kylmäketjua, ja pakkaus on luonnollisesti muoviton ja kierrätettävä.
 • Saatavuus: Tuoretta jäätelöä vain minuuteissa.
 • Käyttäjäystävällisyys: Valmistus on helppoa ja nopeaa. Avaa vain sovellus ja skannaa tetrassa oleva QR-koodi, jolloin valmiin jäätelön koostumuksesta tulee täydellinen.

Tiesitkö, että:

 • Gelato sisältää vain 2–9 % rasvaa, kun perinteisessä jäätelössä rasvaa on 18–30%.
 • Gelato sisältää vain puolet perinteisen kermajäätelön kaloreista.
 • TooA-gelato ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai muita keinotekoisia ainesosia.
 • Gelato sisältää runsaasti proteiinia, B-vitamiinia, kalsiumia ja fosforia, jotka ovat tärkeitä hyvän terveyden kannalta.

 

 TooA:

Nimi ”TooA” on saanut inspiraationsa italian kielen sanasta ”tua”, joka tarkoittaa ”sinun”. Iso T tulee sanasta Technology (mullistavaa teknologiaa hyödyntävä kone) ja A tulee sanasta Artisanship (artesaanityö), joka viittaa rakkauteen herkullisia, aitoja ja autenttisia reseptejä kohtaan. TooA haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden nauttia aitoa italialaista jäätelöä kotona helposti ja kätevästi.

Ohjevähittäishinta alkaen: 399 €

--

TooA on saatavilla valikoiduilta jälleenmyyjiltä tammikuusta 2023 alkaen.

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

keskiviikko 17. elokuuta 2022

Se on vain toast…

Witt A/S on valmiina esittelemään upouuden voileipägrillin, joka tekee herkullisia toasteja ilman valuvasta sulaneesta juustosta tai nesteistä aiheutuvaa sotkua. Lue lisää

perjantai 3. maaliskuuta 2023

Witt buys the company called CookPerfect

Witt is investing in the technology platform behind, among other things, the market’s most accurate wireless meat thermometer.Lue lisää