Hanki tehokas ase viruksia vastaan – ja suojaa itsesi talvikaudella

Me kaikki tiedämme, mitä kalenteri kertoo meille nyt: meidän on pidettävä hyvää huolta itsestämme, sillä influenssakausi on täällä. VBreathe Tasman, joka on juuri voittanut tanskalaisen BOLIGFAVORITTTER 2021 -palkinnon tarjoaa sinulle ilmanpuhdistimen, joka hoitaa oman osansa, jotta sinä voit liikkua turvallisesti sisällä lämpimässä ja nauttia talven tulosta. Ja tiedät samalla, että uusi kannettava ilmanpuhdistimesi suojaa tehokkaasti sinua ja läheisiäsi haitallisilta viruksilta, bakteereilta ja homeilta, jotka leviävät ilmassa.

Sen jälkeen, kun koronavirus lähti leviämään, olemme tottuneet suojaamaan itseämme tartunnalta. Olemme oppineet käyttämään käsidesiä, mikä on osoittautunut erittäin tehokkaaksi keinoksi paitsi koronavirusta mutta myös muita yleisiä viruksia vastaan.
Onneksi olemme nyt siinä tilanteessa, että voimme taas olla hieman lähempänä toisiamme ja tavata enemmän ihmisiä arjessamme. Samalla tämä tarkoittaa myös, että yleisinfektioriski kasvaa. Siksi juuri nyt on erityisen järkevää suojata itseään parhaalla mahdollisella tavalla.

Siksi: älä turvaa ainoastaan rokotukseen ja käsidesiin! VBreathe Tasman on luotettava kumppani, kun halutaan vähentää ei-toivottujen ja haitallisten hiukkasten esiintymistä ilmassa ja pinnoilla. Ilmanpuhdistin kapseloi tehokkaasti haitalliset hiukkaset ilmassa ja estää niiden lisääntymisen. Kun kapseloidut hiukkaset laskeutuvat pinnoille, ne eivät voi enää saastuttaa niitä. Luonnonmukainen VActive-geeli, joka on valmistettu australialaisista eteerisistä öljyistä, vapautuu ja leijuu sisäilmassa höyrynä ja laskeutuu pinnoille vähentäen tehokkaasti patogeenien määrää.

Summa summarum: VBreathe parantaa merkittävästi sisäilmaa ja tappaa kodin pinnoilla olevia bakteereita ja sieniä. Mutta se ei tee pelkästään vain sitä: tämä ilmanpuhdistin voi myös osoittautua erittäin tehokkaaksi taistelussa viruksia vastaan. Se kattaa jopa 16 m2:n kokoisen tilan ja on kannettava, joten voit ottaa sen helposti mukaasi olohuoneesta keittiöön – ja kotoa töihin!
Koe talviaika turvallisesti yhdessä VBreathen kanssa.

Ovh 599,- € 

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

tiistai 21. syyskuuta 2021

Unohda paristojen vaihtaminen – valitse ympäristöä säästävä paristoton henkilövaaka

”Pumppaa” vain vaakaan tarvittava energia astumalla kerran painikkeen päälle, jonka jälkeen vaaka on valmis käytettäväksi. Lue lisää

keskiviikko 17. elokuuta 2022

Be smart – ja tehosta juoksuharjoitteluasi Witt Sportin Smart Run -juoksumatolla

Upouusi tuotesarjamme Witt Sport lanseeraa nyt Witt Smart Runin ja Witt Smart Run Pron, kaksi juoksumattoa trendikkäällä muotoilulla, täynnä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joita nykyaikaisessa juoksumatossa kuuluu olla. Witt Smart Run ja Smart Run ... Lue lisää