Be smart – ja tehosta juoksuharjoitteluasi Witt Sportin Smart Run -juoksumatolla

Upouusi tuotesarjamme Witt Sport lanseeraa nyt Witt Smart Runin ja Witt Smart Run Pron, kaksi juoksumattoa trendikkäällä muotoilulla, täynnä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joita nykyaikaisessa juoksumatossa kuuluu olla. Witt Smart Run ja Smart Run Pro antavat juoksuharrastajalle mahdollisuuden mukauttaa ja kohdistaa harjoittelua tarkasti pienintä yksityiskohtaa myöten juuri niille alueille, joihin halutaan keskittyä ja joita halutaan parantaa.

Luotu juoksemiseen
Vaikka juoksu on erittäin tehokas liikuntamuoto, se on valitettavasti myös muiden kehopainoa kantavien toimintojen tavoin varsin kuormittavaa keholle. Kun harjoittelet Witt Smart Runilla tai Smart Run Prolla, kehon kuormitus vähenee, koska juoksiessasi ”kierrät” ne epätasaiset kohdat, joita et ulkona voi väistää ja jotka voivat aiheuttaa nivelien vääntymistä tai vammoja

Hellävarainen jousitus
Witt Smart Runissa ja Smart Run Prossa on erittäin hyvä, elastisilla iskunvaimentimilla varustettu jousitus, joka suojaa kehoasi ja antaa sinulle paljon paremman juoksukokemuksen, kuin ulkona tai kovalla juoksualustalla varustetulla juoksumatolla treenatessasi. 

Räätälöi juoksuharjoituksesi
Juoksumatot sopivat erityisen hyvin kaikkien harjoitustesi mittaamiseen ja seurantaan, kuten esimerkiksi progressiiviseen juoksuun tai jos keskityt nousuihin, intervalleihin tai pitempiin matkoihin. Witt Smart Runilla tai Smart Run Prolla saat tarkalleen haluamasi kaltevuuden ja voit itse kuluttaa voimiasi säätämällä juoksumaton kaltevuutta, joka nousee jopa 16 %. Samoin voit nostaa tai vähentää nopeutta ja näin estää sen, että juokset liian nopeasti heti harjoituksen alussa. Juoksumatto sisältää useita interaktiivisia ominaisuuksia ja se pitää kirjaa juoksusi tiedoistasi, kuten kaloreista, askelista per minuutti, juoksumatkasta, juoksuajasta ja syketiedoista. Räätälöi harjoitusohjelmasi yksilöllisten toivedesi mukaan, jos ennalta määritetyt ohjelmat eivät vastaa tarpeitasi.

Harjoittelusi ei koskaan ole tylsää
Ultraohut 21,5 tuuman kosketusnäyttö tarjoaa rajattomasti viihdevaihtoehtoja käyttäjille, joilla on Wi-Fi, Bluetooth ja YouTube. Voit toistaa videota tai musiikkia puhelimestasi, aivan kuten voit personoida juoksumattosi lataamalla valokuvia sen kosketusnäytölle. Ehkäpä löydät juoksumotivaatiota unelmiesi kuvasta, jonka näet koko ajan edessäsi treenatessasi. Tai entäpä kuva lapsestasi tai kenties auringonlasku, jonka ikuistit viime lomallasi? Mahdollisuuksia on lukemattomia.

Mahdollisuuksien virtuaalinen universumi
Landscape-ominaisuuden avulla voit juosta erilaisissa ympäristöissä. Valitse esimerkiksi "Beach" ja aloita juoksu rantaympäristössä, jossa näytöllä tekemäsi nopeuden muutokset vastaavat juoksemaasi nopeutta. Toisin sanoen juoksu näyttää realistiselta ja vie sinut olohuoneesta autenttiseen juoksuympäristöön, jota voit muunnella toiveidesi ja fiiliksesi mukaan.

Pro-malli antaa hiukan enemmän
Molemmissa Witt Sport -juoksumatoissa on tehokkaat moottorit, mutta jos harjoittelet maratonia varten tai haluat olla nopein 100 metrin juoksija, Witt Smart Run Pro antaa sinulle tarvitsemaasi lisämarginaalia.  Toisin sanoen Pro-malli on kone "juoksunörtille", joka ei jätä mitään sattuman varaan! Saat moottorin, jonka teho on kokonaiset 3 hv ja maksiminopeus 20 km/h. Lisäksi saat käyttöösi myös erityisen suuren juoksualueen sekä käytännöllisen langattoman laturin, jotta virta ei lopu kesken treenin. Etsi vain soittolista puhelimestasi, käynnistä se ja yhdistä juoksumaton sisäänrakennettuihin kaiuttimiin. 

Teet älykkään valinnan, kun valitset Witt Sportin Smart Runin – juoksumaton tuloshakuiselle ja intohimoiselle juoksijalle.

 

Katso lisää: www.wittsport.fi 

Ovh Witt Smart Run: 3.999 €

Ovh Witt Smart Run Pro: 5.399 €

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

maanantai 8. marraskuuta 2021

Hanki tehokas ase viruksia vastaan – ja suojaa itsesi talvikaudella

Me kaikki tiedämme, mitä kalenteri kertoo meille nyt: meidän on pidettävä hyvää huolta itsestämme, sillä influenssakausi on täällä. VBreathe Tasman, joka on juuri voittanut tanskalaisen BOLIGFAVORITTTER 2021 -palkinnon tarjoaa sinulle ilmanpuhdis ... Lue lisää

tiistai 23. elokuuta 2022

Säästä matka kuntosalille – muuta oma olohuoneesi kotikuntosaliksi Witt Homegymin ja treenipenkin avulla

Let’s face it, kiireisessä arjessa, jossa työn, vapaa-ajan ja perhe-elämän yhteensovittaminen on yhtä jonglöörausta, voi rehellisesti sanottuna olla lähes mahdotonta, että ehdit pakata treenivarusteesi ja löydät tiesi kuntosalille asti… Mutta entä j ... Lue lisää