Säästä matka kuntosalille – muuta oma olohuoneesi kotikuntosaliksi Witt Homegymin ja treenipenkin avulla

Let’s face it, kiireisessä arjessa, jossa työn, vapaa-ajan ja perhe-elämän yhteensovittaminen on yhtä jonglöörausta, voi rehellisesti sanottuna olla lähes mahdotonta, että ehdit pakata treenivarusteesi ja löydät tiesi kuntosalille asti… Mutta entä jos saisit kuntosalin luoksesi kotiin? Uuden Witt Sport -tuotesarjamme Witt HOMEGYM -kotikuntosalin ja Witt Homegym BENCH -treenipenkin avulla saat mahdollisuuden treenata koko kehoasi ja kaikkia lihasryhmiäsi – täysin ilman salimatkaan kuluvaa aikaa ja kokonaan oman aikataulusi mukaan omassa olohuoneessasi.

Witt Homegym 

Heitä hyvästit vanhoille old school -harjoituslaitteille ja tutustu fitness-muotoiluun, joka sisältää täysin uutta teknologiaa. Witt Homegym on älykäs kotiharjoitteluasema ja henkilökohtainen väyläsi huippukuntoon.
Saat runsaasti harjoitusvaihtoehtoja koko vartalolle ja voit itse valita, mihin lihasryhmiin haluat keskittyä.
Witt Homegymissä on kolme keskeistä treeniohjelmaa (Standard, Eccentric ja Isokinetic), joista kukin saa kehon työskentelemään eri tavalla vastuksen ja temmon vaihtelun avulla. 
Witt Homegym edustaa hupppulaadukasta Witt Sport -tuotesarjaa, joka on suunnattu vaativalle kuluttajalle. Hänelle, jolle aika on ratkaiseva tekijä ja joka haluaa harjoitella voimaa ja ketteryyttä sekä lisätä elämänlaatua. 
Witt Homegym on muotoiltu käytänöllisesti. Voit taittaa koneen helposti kokoon ja laittaa sen pois säilytystä varten.

Witt Homegym -penkki

Saat vieläkin enemmän irti harjoittelustasi Witt Bench -treenipenkin avulla. Penkki on Witt Homegymin lisävaruste. Sitä voi säätää 98-180 astetta ja siinä on viisi asentoasetusta. 
Penkki on valmistettu keinonahasta ja teräksestä.

Tee yli 100 erilaista harjoitetta – treenipenkillä tai ilman. Ja hyödynnä mahdollisuutta mukauttaa harjoittelua juuri omaan arkeesi sopivaksi. Et tarvitse salijäsenyyttä, matkaa salille tai treenikassin pakkaamista.  
Kotiharjoitusaseman mukana tulee erilaisia hyödyllisiä lisävarusteita, jotka tekevät harjoittelusta tehokasta ja hauskaa. Mukana seuraavat lisävarusteet: tanko, kahvat, nilkkahihnat, vatsavyö sekä koneen langaton ohjauspainike. Ainoa mikä ei sisälly hintaan, on hyvä tekosyy olla treenaamatta. Mutta sitä et myöskään tarvitse, sillä me takaamme, että on sinulla hauskaa kohottaa kuntoasi omalla kuntosalillasi Witt Homegymin ja Witt Homegym -penkin avulla. 

Psst… muista myös ladata Witt Sport -sovellus
Etsi inspiraatiota, tee oma harjoitusohjelmasi ja löydä uusia harjoitusvaihtoehtoja Witt Sport -sovelluksessa.

Nautinollisia treenihetkiä! 

Katso lisää: www.wittsport.fi  

 

Ovh Witt Homegym: 2.399 € 

Ovh Witt Bench: 469 €

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

keskiviikko 17. elokuuta 2022

Be smart – ja tehosta juoksuharjoitteluasi Witt Sportin Smart Run -juoksumatolla

Upouusi tuotesarjamme Witt Sport lanseeraa nyt Witt Smart Runin ja Witt Smart Run Pron, kaksi juoksumattoa trendikkäällä muotoilulla, täynnä ominaisuuksia ja vaihtoehtoja, joita nykyaikaisessa juoksumatossa kuuluu olla. Witt Smart Run ja Smart Run ... Lue lisää

keskiviikko 24. elokuuta 2022

Kun vaa’alla käynnistä tulee mukavaa…

Witt A/S laajentaa henkilökovaakojensa valikoimaansa laitteilla, jotka eivät pelkästään ”hoida tehtäväänsä", vaan myös koristavat kylpyhuonetta.Lue lisää