3 WITT PREMIUM-TUOTEUUTUUTTA

Jälleen uusia tuotteitta Witt Premium -tuotesarjassamme, jossa korostuu vahva laatu ja minimalistinen muotoilu. Witt Premium tarjoaa sinulle eleganteilla high-end-toiminallisuuksilla varustettuja kodinkoneita, jotka tuovat tehokkuutta ja tyylikästä estetiikkaa keittiöösi.

Witt Premium yleiskone WPSM1200S / WPSM1200B

Erittäin tukeva yleiskone alumiinijalustalla ja tilavalla 4,8 litran teräskulholla, jonka yläpuolella on valo. Digitaalisen ajastimen (eteen- tai taaksepäin) ja metallisten planeettivaihteiden lisäksi saat 7 nopeutta, jotka pysyvät vakioina – sisällöstä ja kuormituksesta riippumatta. 

Sis. K-vatkain, silikoni-K-vatkain, vispilä, taikinakoukku ja roiskesuoja
Yleiskone on saatavana sekä mustana että hopeisena. 

 

Witt Premium vatkain WPHM450B

Vatkain tehokkaalla 450W-moottorilla, 5 nopeudella sekä turbotoiminnolla. Vatkain on saatavana tyylikkäällä Mat Velvet Touch -pinnoitteella. 
Sis. vispilät ja taikinakoukut ruostumatonta terästä.

 

Witt Premium Slow Juicer -mehustin WPS200B

Mukavan hiljainen kone, jolla on tehokas suorituskyky ja 3 eri nopeutta (40/60/80 kierrosta/min) + peruutus. Sisältää 3 suodatinta kolmeen eri tarkoitukseen riippuen siitä, haluatko valmistaa mehua, smoothieita tai sorbettia. Helppo puhdistaa.

 

 

Ovh:

  • Witt Premium yleiskone: 469 €
  • Witt Premium vatkain: 59 €
  • Witt Premium Slow Juicer -mehustin: 329 €
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

20. oktober 2021

Ota erävoitto kokeneesta pastakokista Witt Premium Pasta Makerilla! Kone tekee työn – SINÄ saat kunnian!

Rakastatko sinäkin pastaa? Nyt voit esittää mestarikokkia ja yllättää vieraasi täysin kotitekoisella spagetilla, tagliatellella tai vaikkapa lasagnella – helpommin kuin koskaan ennen!Lue lisää

8. november 2021

Hanki tehokas ase viruksia vastaan – ja suojaa itsesi talvikaudella

Me kaikki tiedämme, mitä kalenteri kertoo meille nyt: meidän on pidettävä hyvää huolta itsestämme, sillä influenssakausi on täällä. VBreathe Tasman, joka on juuri voittanut tanskalaisen BOLIGFAVORITTTER 2021 -palkinnon tarjoaa sinulle ilmanpuhdis ... Lue lisää