3 WITT PREMIUM-TUOTEUUTUUTTA

Jälleen uusia tuotteitta Witt Premium -tuotesarjassamme, jossa korostuu vahva laatu ja minimalistinen muotoilu. Witt Premium tarjoaa sinulle eleganteilla high-end-toiminallisuuksilla varustettuja kodinkoneita, jotka tuovat tehokkuutta ja tyylikästä estetiikkaa keittiöösi.

Witt Premium yleiskone WPSM1200S / WPSM1200B

Erittäin tukeva yleiskone alumiinijalustalla ja tilavalla 4,8 litran teräskulholla, jonka yläpuolella on valo. Digitaalisen ajastimen (eteen- tai taaksepäin) ja metallisten planeettivaihteiden lisäksi saat 7 nopeutta, jotka pysyvät vakioina – sisällöstä ja kuormituksesta riippumatta. 

Sis. K-vatkain, silikoni-K-vatkain, vispilä, taikinakoukku ja roiskesuoja
Yleiskone on saatavana sekä mustana että hopeisena. 

 

Witt Premium vatkain WPHM450B

Vatkain tehokkaalla 450W-moottorilla, 5 nopeudella sekä turbotoiminnolla. Vatkain on saatavana tyylikkäällä Mat Velvet Touch -pinnoitteella. 
Sis. vispilät ja taikinakoukut ruostumatonta terästä.

 

Witt Premium Slow Juicer -mehustin WPS200B

Mukavan hiljainen kone, jolla on tehokas suorituskyky ja 3 eri nopeutta (40/60/80 kierrosta/min) + peruutus. Sisältää 3 suodatinta kolmeen eri tarkoitukseen riippuen siitä, haluatko valmistaa mehua, smoothieita tai sorbettia. Helppo puhdistaa.

 

 

Ovh:

  • Witt Premium yleiskone: 469 €
  • Witt Premium vatkain: 59 €
  • Witt Premium Slow Juicer -mehustin: 329 €
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

keskiviikko 20. lokakuuta 2021

Ota erävoitto kokeneesta pastakokista Witt Premium Pasta Makerilla! Kone tekee työn – SINÄ saat kunnian!

Rakastatko sinäkin pastaa? Nyt voit esittää mestarikokkia ja yllättää vieraasi täysin kotitekoisella spagetilla, tagliatellella tai vaikkapa lasagnella – helpommin kuin koskaan ennen!Lue lisää

sunnuntai 1. toukokuuta 2022

Näin saat viinin maistumaan paremmalta

Monet arvostavat lasillista hyvää viiniä, myös ihan tavallisena arkipäivänä. Elämys voi kuitenkin helposti jäädä keskinkertaiseksi, jos viiniä on esimerkiksi säilytetty keittiön hyllyssä. Viinikaappi tekee kaikista viineistä – niin kalliista kuin hal ... Lue lisää