Ota erävoitto kokeneesta pastakokista Witt Premium Pasta Makerilla! Kone tekee työn – SINÄ saat kunnian!

Rakastatko sinäkin pastaa? Nyt voit esittää mestarikokkia ja yllättää vieraasi täysin kotitekoisella spagetilla, tagliatellella tai vaikkapa lasagnella – helpommin kuin koskaan ennen!

Oletko yksi meistä, jotka olemme joskus tunteneet kateudun piston, kun olemme kuulleet muiden kertovan, kuinka he ovat tehneet pastakoneellaan vaikutuksen loihtiessaan sillä italiaisen keittiön hienostuneimpia käsityötaidonnäytteitä? Unohda se! Nyt meistä jokainen voi valmistaa herkullista, houkuttelevaa ja näyttävää pastaa Witt Premium Pasta Makerilla – jopa alle 15 minuutissa!

Tämä keittiökoneiden todellinen ’game changer’ takaa, että mikään pastan valmistusprosessissa ei mene pieleen. Irrotettavan vesisäiliön ja automaattisen vedenannostelijan avulla Witt Premium Pasta Maker käyttää tismalleen oikean määrän vettä, joka tarvitaan kulloinkin valitulle pastatyypille. Ei liikaa, eikä yhtään liian vähän. Toisin sanoen, kun aikaisemmin vain muutama ylimääräinen vesitippa saattoi pilata pastasi, nyt Witt Premium Pasta Maker on uusi paras ystäväsi, joka ei koskaan epäonnistu.

Oikean vesimäärän lisäksi Witt Premium Pasta Maker varmistaa, että kaikki muutkin muuttujat osuvat kohdalleen hieman monimutkaisessa valmistusprosessissa, joka on aikaisemmin saattanut lannistaa meistä useimmat. Ensimmäinen steppi on täydellinen taikina, jonka valmistuksen kone ”tuntee”: jos taikina on liian kuivaa, kone ajaa sen uudelleen ruuvin läpi, pehmentää sitä vedellä, sekoittaa ja työntää taikinan vielä kerran ruuvin läpi, kunnes sen koostumus on täydellistä. Seuraava steppi on optimaalinen lämpötila, joka on kytköksissä taikinan koostumukseen. Witt Pasta Makerissa on tuuletin, joka estää pastaa tarttumasta yhteen, kun se tulee koneesta ulos. 200–600 gramman jauhokapasiteetin ja sisäänrakennetun vaa’an avulla voit lisätä jauhoja juuri sen määrän kuin haluat valmistaa pastaa – ja antaa koneen hoitaa loput. Yksinkertaisesti sanottuna, mikään ei voi mennä pieleen! 

Mutta sinun ei tarvitse paljastaa sitä vieraillesi heti…

Witt Premium Pasta Maker kuuluu Witt Premium -sarjaan. Tämä tarkoittaa, että se on paitsi ulkonäöltään tyylikäs ja pohjoismaiseen estetiikkaan istuva, mutta myös valmistustavaltaan vahvaa ja tinkimätöntä laatua. Saat eleganssia, laatua ja ennen kaikkea toiminnallisuutta samassa paketissa. Anna koneen siksi erottua edukseen keittiön pöydällä myös silloinkin, kun sitä ei käytetä – ja kerätä huomiota ja ihailevia katseita pastanautintojen välillä.  

Saatavana: marraskuussa 2021

Ovh.:

359 € 

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

tiistai 20. lokakuuta 2020

Just blend it...

Yksinkertainen, tyylikäs ja tehokas tehosekoitin – toiminnolla, joista todella pidät. Joka kerta!Lue lisää

maanantai 1. marraskuuta 2021

3 WITT PREMIUM-TUOTEUUTUUTTA

Jälleen uusia tuotteitta Witt Premium -tuotesarjassamme, jossa korostuu vahva laatu ja minimalistinen muotoilu. Witt Premium tarjoaa sinulle eleganteilla high-end-toiminallisuuksilla varustettuja kodinkoneita, jotka tuovat tehokkuutta ja tyylikästä e ... Lue lisää