Keittiövaa'at: 1x pieni ja tarkka – tarkkuus 0,1 g, 2x paristoton

Witt Classic -sarjan uusi digitaalinen keittiövaaka punnitsee 0,1 gramman tarkkuudella ja täyttää vannoutuneimmankin ruokahifistelijän punnitustarpeet. Witt Premium -sarjan paristoton keittiövaaka helpottaa elämää, eikä sinun tarvitse enää pelätä paristojen tyhjenevän kesken ruoanlaiton.

Digitaalinen keittiövaaka / Witt Classic -sarja

Uusi digitaalinen keittiövaaka mahdollistaa entistäkin tarkemman mittaamisen! Kaikki kahvikissat tietävät, että täydelliseen kupilliseen tarvitaan tismalleen oikea määrä kahvipapuja, ja vain tarkka punnitseminen takaa parhaan mahdollisen makuelämyksen. Vaa’an punnitustarkkuus on 0,1 grammaa (1 grammasta enintään 5 kiloon saakka), mikä mahdollistaa raaka-aineiden erittäin tarkan mittaamisen ja varmistaa täydellisen lopputuloksen, valmistit sitten alkupaloja, pääruokia, jälkiruokia tai kahvia/teetä.

Ympäristöä säästävä paristoton keittiövaaka / Witt Premium -sarja

Nyt voit unohtaa jatkuvasti vaihdettavat ja ympäristölle haitalliset paristot, jotka tyhjenevät aina pahimmalla mahdollisella hetkellä! Uusimmissa keittiövaaoissa tarvittava energia tuotetaan nopeasti ja helposti ”pumppaamalla ”, jonka jälkeen vaaka on käyttövalmis.

Sarjassa on kaksi paristotonta mallia:

  • Kooltaan ja ulkonäöltään ”klassinen” keittiövaaka. Kierrä vain nappia pari kertaa, ja vaaka on valmis käytettäväksi.
  • Pieni ja näppärä kokoontaitettava keittiövaaka. Avaa ja sulje se pari kertaa, ja vaaka on valmis käytettäväksi.

Vaa’at ovat helppokäyttöisiä, käytännöllisiä, ympäristöä säästäviä ja muotoilultaan tyylikkäitä.

 

Ohjevähittäishinta

  • Witt WCKS5BM: EUR 39,-
  • Witt WPKS5S: DKK 69,-
  • Witt WPKSF5S (foldbar): DKK 54,-

 

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

perjantai 18. joulukuuta 2020

Säilytä keittiösi avarana hillityllä liesituulettimella

Lisää keittiöösi ylellinen designelementti. Korkea putken muotoinen liesituuletin, joka on tulvillaan hyödyllisiä ominaisuuksia ja yksityiskohtia.Lue lisää

torstai 4. elokuuta 2022

Witt Classic Ice Cube Maker – sataa jääpaloja…

Kesä on täällä – se tarkoittaa aurinkoa, mukavia hetkiä ja jääkahvia. Mutta mitä olisi jääkahvi ilman jäätä? Witt Classic Ice Cube Maker -jääpalakoneella saat jääpaloja nopeasti – virkistävää jääkahvia, raikasta limonadia tai kylmiä juomia varten.Lue lisää