Witt Classic Ice Cube Maker – sataa jääpaloja…

Kesä on täällä – se tarkoittaa aurinkoa, mukavia hetkiä ja jääkahvia. Mutta mitä olisi jääkahvi ilman jäätä? Witt Classic Ice Cube Maker -jääpalakoneella saat jääpaloja nopeasti – virkistävää jääkahvia, raikasta limonadia tai kylmiä juomia varten.

Wittin jääpalakoneen avulla jääpalat eivät koskaan lopu kesken. Vain tunnissa voit valmistaa jopa 98 pientä tai 72 suurta jääpalaa. Sinun tarvitsee vain täyttää säiliö vedellä ja kone hoitaa loput.

Kompaktin kokonsa – 330 x 227 x 282 mm – ansiosta jääpalakone vie vain vähän tilaa pöydällä tai kaapissa. Ja se on eduksi jokaisessa keittiössä, jossa kodinkoneiden on usein taisteltava tilasta.

Witt-jääpalakoneen ainutlaatuinen ominaisuus on innovatiivinen puhdistusohjelma, joka avulla kone on helppo pitää kunnossa. Pohjatulppa mahdollistaa vaivattoman tyhjennyksen ja koneen automaattisen puhdistuksen, minkä ansiosta saat aina tuoreita ja raikkaita jääpaloja.

Muotoilu ruostumattomasta teräksestä on ajattoman tyylikästä. Witt Classic Ice Cube Maker -jääpalakoneella teet jääpaloja joka tilanteeseen.

Ovh

  • EUR 199,-
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 16. syyskuuta 2021

Keittiövaa'at: 1x pieni ja tarkka – tarkkuus 0,1 g, 2x paristoton

Witt Classic -sarjan uusi digitaalinen keittiövaaka punnitsee 0,1 gramman tarkkuudella ja täyttää vannoutuneimmankin ruokahifistelijän punnitustarpeet. Witt Premium -sarjan paristoton keittiövaaka helpottaa elämää, eikä sinun tarvitse enää pelätä par ... Lue lisää

keskiviikko 17. elokuuta 2022

Se on vain toast…

Witt A/S on valmiina esittelemään upouuden voileipägrillin, joka tekee herkullisia toasteja ilman valuvasta sulaneesta juustosta tai nesteistä aiheutuvaa sotkua. Lue lisää