Odotus on ohi… Witt pizzauuni pyörivällä kivellä ja kaksoispolttimella pitää lämmön ja paistaa useamman pizzan peräkkäin hetkessä!

Nyt markkinoilla on uusi, uraauurtava tuote meille kaikille pizzan ystäville! Witt on kehittänyt oman pizzauunisarjansa, jossa on ominaisuuksia, kuten pyörivä pizzakivi ja kaksoispoltin. Kutsumme uutta sarjaamme ETNA:ksi ja takaamme sen tehokkuuden - kaikin puolin!

Monet meistä nauttivat kokoontumisesta hyvän, rapean, höyryävän kuuman kotitekoisen pizzan äärellä, ja rakastamme tätä etelän jumalatarta niin paljon, että tyydymme usein liian vähään. Nyt markkinoilla on uusi, ylivoimainen pelaaja täydellisen pizzan valmistukseen - salamannopeasti!

Witt ETNA:n pizzauunit valmistetaan maskuliinisella ilmeellä vuodesta toiseen ja pizzasta toiseen. Saat kiinteän pizzauunin, jonka materiaalit huokuvat kestävyyttä ja laatua. Kaksinkertaisen eristyksen ansiosta pizzauuni on ympäristöystävällinen ja energiaa säästävä. Kaksoiseristys auttaa myös kestämään äärimmäisiä lämpötiloja, takaa nopean lämmityksen ja kuluttaa vähemmän kaasua. Se paistaa pizzasi salamannopeasti 500 asteessa ja on suunniteltu jakamaan lämpö täysin tasaisesti uunissa, mikä on rapean lopputuloksen salaisuus.

Witt on valmistanut ETNA-sarjaan kaksi pizzauunia: Rotante ja Fermo.

Witt Rotante 
Pizzauunin U-poltin varmistaa lämmön jakautumisen tasaisesti, toisin kuin perinteinen L-poltin, joka paistaa pizzan aina epätasaisesti, ellei sitä jatkuvasti käännä kypsennyksen aikana.

Samalla Witt Rotante eroaa monista muista pizzauuneista sillä, että se on varustettu pyörivällä pizzakivellä, jossa kierto käynnistyy yhdellä painalluksella. Sinun ei siis tarvitse ottaa pizzaa ulos kääntääksesi sitä, ja pyöritys varmistaa, että pizza paistuu tasaisesti kauttaaltaan. Lopputulos? Tasaisesti paistunut pizza, jossa ei ole moitteen sijaa! Lisänä 

Witt Rotantessa on tehostinpoltin, joka sijaitsee pizzakiven alla ja takaa tasaisen lämmön jakautumisen pizzakiveen eikä siten aiheuta "kylmiä alueita". Mutta mikä tärkeintä: tehostin pitää pizzakiven lämpimänä, jotta voit paistaa nopeasti kaikki pizzat ilman, että sinun tarvitsee odottaa, että lämpötila nousee jälleen jokaisen pizzan välillä. Se on helppoa. Se on nopeaa. Se on herkullista. ETNA-sarja ─ kun hemmottelu ja muotoilu yhdistyvät rapeammaksi pizzaksi! 

Witt Fermo
Pizzauuni, kuten Rotante, on varustettu U-polttimella tasaista lämmönjakoa varten.
Witt Fermo on integroinut pizzakiven, jolloin pizzaasi tarvitsee kääntää vain kerran, sillä U-poltin varmistaa tasaisen lämmön jakautumisen koko pizzalle.

Pystymme varmasti vakuuttamaan kriittisimmänkin pizzan ystävän uusilla Wittin pizzauuneillamme, mutta nyt voit koeajaa sen ja kutsua koko perheen ja ystävät kotitekoiselle pizzalle!

Mmm… ETNA. 

Suositeltu vähittäismyynti: 

Rotante: EUR 799,-
Fermo: EUR 649,-  

Saatavilla: Kesä 2022

--

 

Esittelemme Witt Pizzauunit Spoga 2022:ssa, joka järjestetään Kölnissä 19.-21.6. Löydät meidät osastolta (Halli 7.1, osasto F-030) ─  koe se livenä.

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

1. maj 2022

Näin saat viinin maistumaan paremmalta

Monet arvostavat lasillista hyvää viiniä, myös ihan tavallisena arkipäivänä. Elämys voi kuitenkin helposti jäädä keskinkertaiseksi, jos viiniä on esimerkiksi säilytetty keittiön hyllyssä. Viinikaappi tekee kaikista viineistä – niin kalliista kuin hal ... Lue lisää

1. juli 2022

Kypsytyskaappi tekee lihasta mureampaa ja maukkaampaa

Suurin osa nykyään myytävästä lihasta pakataan pian teurastamisen ja leikkaamisen jälkeen. Ja siksi sitä raakakypsytetään vain hyvin lyhyesti tai ei lainkaan. Kypsyttämättömästä lihasta puuttuu maku. DryAge-kaappi eli lihan raakakypsytyskaappi vapaut ... Lue lisää