Matkustaisitko Meksikosta Saksaan pizzauunin perässä?

Saattaa kuulostaa hullulta, mutta juuri niin teki meksikolainen Alejandro Lead päästäkseen käsiksi Witt ETNA Rotante -pizzauuniin.

Tarina sai alkunsa Meksikosta, jossa pizzaharrastaja Alejandro Lead mielellään kokkasi kotitekoisia pizzoja perheelleen ja ystävilleen. Innostuksen kasvaessa ja taitojen kehittyessä Alejandro loi ikioman pizzamaailmansa: @pizzacasadileo.

Alkoi täydellisen pizzauunin etsintä, ja Alejandron valinta kohdistui Witt ETNA Rotante -uuniin. Alejandron harmiksi pizzauunia ei ollut vielä saatavilla Meksikossa, mutta se ei estänyt miestä, jonka sydämen pizzat olivat valloittaneet. Niinpä hän lähti yhdessä juniorin kanssa jännittävälle seikkailumatkalle, eivätkä toisiaan seuraavat lento- ja junamatkat saaneet isää tai poikaa lannistumaan. Päättäväisesti he saavuttavat määränpäänsä Saksassa, ja Alejandrosta tuli pizzauunin verran rikkaampi.

Kotona Meksikossa Alejandro loihtii nyt herkullisia pizzoja Witt ETNA Rotante -uunissa ja kertoo: ”We really enjoy to make our pizza, and with the Witt ER technology our product will be just cooked perfectly. Now we are fans of Witt.” 

”Ajatella, että mies toiselta puolelta maailmaa ottaa yhteyttä tanskalaiseen Wittiin etsiessään täydellistä pizzauunia. Sitä voi kutsua aidoksi pizzarakkaustarinaksi.”, sanoo Cathrine Orloff Risum, Wittin Product Manager Outdoor.

Pizzauunit ovat erittäin suosittuja, ja Witt on pannut trendin merkille. Ensimmäinen tuote-erä meni kuin kuumille kiville, ja uusien tuotteiden odotus on nyt vihdoin ohi. Pizzauuneja on siis jälleen varastossa – tilaa jo tänään, jotta sinun ei tarvitse matkustaa ympäri maailmaa saadaksesi ikioman Witt ETNA Rotanten 😉.

--

Witt ETNA Rotante on varustettu ainutlaatuisen muotoisella u-polttimella, joka takaa tasaisen korkean lämpötilan ja kuumenee 500 °C:een vain 15 minuutissa. Pyörivä pizzakivi varmistaa täydellisen rapean kuoren joka puolelta ja paistaa pizzan vain 90 sekunnissa. Pizzauuniin mahtuu halkaisijaltaan jopa 40,5 cm:n pizza.  

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

tiistai 14. kesäkuuta 2022

Odotus on ohi… Witt pizzauuni pyörivällä kivellä ja kaksoispolttimella pitää lämmön ja paistaa useamman pizzan peräkkäin hetkessä!

Witt pizzauuni pyörivällä kivellä ja kaksoispolttimella pitää lämmön ja paistaa useamman pizzan peräkkäin hetkessä!Lue lisää

torstai 23. marraskuuta 2023

Witt Hvidevarer A/S:n valikoimassa nyt myös aito karhu

Sloganistaan ”STRONG AS A BEAR” tuttu Varimixer TEDDY on yleiskoneiden aatelia. Lue lisää