Saat uusia hienoja ominaisuuksia iRobot Roombaasi ja Braavaasi ilmaiseksi

Tee siivouksesta entistäkin helpompaa ja nauti Roomba- tai Braava-malliesi uusista hienoista digitaalisista ominaisuuksista. iRobot Genius -ohjelmistopäivityksen avulla robotti tietää esimerkiksi, milloin lähdet kotoa, ja se hoitaa siivouksen puolestasi. Helppoa ja vaivatonta…

Elokuussa 2020 iRobot toi markkinoille uuden Home-sovelluksen, joka perustuu älykkääseen  iRobot Genius™ Home Intelligence -verkkoalustaan. iRobot Genius -sovelluksen, jota kutsutaan myös "siivouksen takana oleviksi aivoiksi", avulla saat käyttöösi runsaasti hienoja digitaalisia ominaisuuksia, joiden keskiössä olet sinä, kotisi ja sinun tarpeesi. Verkkoon yhdistetyt robotit esittävät sinulle uusia henkilökohtaisia siivousehdotuksia, jotka perustuvat sinun elämääsi ja kotiisi. Ne jopa ehdottavat lisäsiivousta siitepölyaikana ja silloin, kun lemmikiltäsi lähtee tavallista enemmän karvaa.

iRobot on juuri julkaissut uusimman ohjelmistopäivityksensä, joka tuo sinulle entistä paremman hallinnan siihen, missä, milloin ja miten robottisi siivoavat. Kaikki tämä auttaa helpottamaan jokapäiväistä arkeasi, kun sinun ei enää tarvitse ajatelle imurointia tai lattian moppausta.

Uusi päivitys tuo sinulle muun muassa seuraavia etuja:

  • Siivoa, kun olen poissa – Robotti mukautuu elämääsi ja tietää puhelimesi sijainnin perusteella, kun lähdet kotoa. Se alkaa automaattisesti siivota heti, kun olet astunut ulos ovesta. Jos se ei ole valmis ennen kuin tulet takaisin kotiin, lopettaa se siivouksen automaattisesti. Näin et koskaan häiriinny, vaan voit sen sijaan nauttia puhtaasta lattiasta.
  • Arvioitu siivousaika – Onko aikasi kortilla tai unohditko käynnistää imuroinnin ajoissa ennen, kuin vieraat tulevat? Ei huolta – sovelluksen avulla näet, kuinka kauan tarvitsemiesi huoneiden imurointi kestää. Saatavana iRobot Smart Mapping -roboteissa.
  • Määräaikaissiivous – Onko sinulla robotti, jossa ei ole Smart Mapping -toimintoa? Tässä on hyviä uutisia myös sinulle. ”Määräaikaissiivous”-toiminnon avulla voi etukäteen asettaa robotin aloittamaan imuroinnin 15–30–45 minuutin jaksoissa, minkä jälkeen robotti palaa automaattisesti latausasemaan. Näin voit tehdä määräaikaisimuroinnin tarpeen mukaan.
  • Braava jet m6 – iRobot Home -sovelluksen ja Smart Map -karttasi avulla voit määrittää korkeat kynnykset ja sallia samalla, että Braava jet m6 yrittää kulkea niiden yli juuttumatta kiinni. Näin saat täydellisen siivouksen ilman häiriöitä.

Tule kotiin, jossa on puhtaat lattiat JOKA PÄIVÄ – ilman sinulle koituvia häiriöitä tai keskeytyksiä… iRobot – Aikaa itsellesi...

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Maailman helpoin siivous

iRobot Roomba i3 on täydellinen sinulle, joka haluat helppokäyttöisen, luotettavan ja käyttäjäystävällisen robotti-imurin – sellaisen, joka yksinkertaisesti vain toimii. Se hoitaa imuroinnin puolestasi tehokkaasti, joten voit pudottaa tämän joutavan ... Lue lisää

keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Roomba osaa jotakin, mitä kukaan muu ei…

Ainoana markkinoilla iRobot Roomba i7/i7 + osaa siivota määrätyt ja nimetyt alueet ääniohjauksen tai iRobot Home -sovelluksen avulla. Kun sotkua syntyy johonkin, pyydät vain Roomba i7/i7+ -imuria siivoamaan juuri sinne. Puhtaat lattiat aina – täysin ... Lue lisää