Maailman helpoin siivous

Puhun suomea, teen mitä käsketään ja rakastan kovaa työtä. Olen Roomba i3 -robotti-imuri ja avullani saat siivouksen täydellisesti hallintaan, joten sinulle jää aikaa perheellesi, ystävillesi – ja etenkin itsellesi.

iRobot Roomba i3 on täydellinen sinulle, joka haluat helppokäyttöisen, luotettavan ja käyttäjäystävällisen robotti-imurin – sellaisen, joka yksinkertaisesti vain toimii. Se hoitaa imuroinnin puolestasi tehokkaasti, joten voit pudottaa tämän joutavan askareen pois to-do-listaltasi.

Käyttäjäystävällinen robotti

Roomba i3:ta voi käyttää manuaalisesti robotin painikkeilla, käyttäjäystävällisellä suomenkielisellä sovelluksella tai ääniohjauksella Google Assistantin ja Alexa-yhteensopivien laitteiden avulla. Pääset nopeasti alkuun Roomba i3:n käytössä, koska asetusten tekeminen iRobot Home -sovelluksella on helppoa. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus ja noudattaa perusteellisia ja helposti ymmärrettäviä ohjeita, jotka kerrotaan sinulle suomeksi.

Kun Roomba i3 on asennettu kotiisi, on helppo siivous juuri sinun tarpeidesi mukaan taattu. Sinun ei tarvitse olla tekninen nörtti tai säätää paljon asetuksia sovelluksessa, iRobot Roomba i3 siivoaa kyllä puolestasi. Imuroinnin jälkeen se laatii kartan kodistasi, joten voit nähdä itse, miten perusteellisesti se on siivonnut.

Puhun suomea
Markkinoiden ainoana robotti-imurina iRobot Roomba puhuu sinulle suomea, jos tarvitset apua. Kun puskuria painetaan kevyesti, Roomba kertoo suomeksi, mikä on vikana ja mitä tulee tehdä.

Olen ainoa markkinoilla, joka osaa…
iRobot-robotti-imurit ovat markkinoiden ainoat, jotka on varustettu Dirt Detect™ -antureilla. Anturit havaitsevat erityisen likaiset kohdat, mikä on ihanteellista varsinkin huoneissa, joita käytetään paljon – esimerkiksi eteisessä, keittiössä ja käytävillä. Roomba i3 siivoaa siellä tavallista perusteellisemmin – aivan kuten siivoaisit itsekin.

Tiedän, kun lähdet kotoa
Puhelimesi sijainnin perusteella Roomba i3 tietää, kun poistut kotoa. Siksi robotti-imuri huolehtii imuroimisesta, kun olet poissa. Tulet aina kotiin, jossa on puhtaat lattiat ilman, että sinun tarvitsee nostaa sormeasikaan.

 

Ohjevähittäishinta

iRobot Roomba i3 € 469,-

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 28. tammikuuta 2021

Poista imurointi tehtävälistaltasi

iRobot esittelee Roomba® i3+:n, ja laajentaa taas älykkäiden Clean Base® - robottipölynimureiden sarjaaLue lisää

keskiviikko 12. toukokuuta 2021

Saat uusia hienoja ominaisuuksia iRobot Roombaasi ja Braavaasi ilmaiseksi

Tee siivouksesta entistäkin helpompaa ja nauti Roomba- tai Braava-malliesi uusista hienoista digitaalisista ominaisuuksista. iRobot Genius -ohjelmistopäivityksen avulla robotti tietää esimerkiksi, milloin lähdet kotoa, ja se hoitaa siivouksen puole ... Lue lisää