Poista imurointi tehtävälistaltasi

iRobot esittelee Roomba® i3+:n, ja laajentaa taas älykkäiden Clean Base® - robottipölynimureiden sarjaa

Älykäs navigaatio, Clean Base® -ulkoinen pölysäiliö, yksilölliset siivousehdotukset sekä uusi design auttavat Roomba® i3+- robottipölynimuria sopeutumaan sinun elämääsi ja sinun tarpeisiisi​

Suomi, tammikuu 2021 – iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), markkinoiden johtava kotitalousrobottien valmistaja laajentaa nyt valikoimaansa lanseeraamalla uuden, täynnä edistyksellisiä toimintoja olevan Roomba® i3+- robottipölynimurin, joka on lisäksi saanut uuden designin. Roomba i3+ (ovh. EUR 749) on varustettu älykkäällä navigointijärjestelmällä, automatisoidulla pölysäiliön tyhjennyksellä Clean Base®- pölysäiliön avulla sekä laajennetulla valikoimalla yksilöllisiä siivoustoimintoja, jotka ovat käytettävissäsi iRobot Genius™ Home Intelligence- alustan avulla. 

”Innovatiiviset siivouskokemukset ovat aina olleet, ja tulevat aina olemaan valikoimamme kulmakivi”, sanoi Keith Hartsfield, iRobotin varatoimitusjohtaja ja tuotepäällikkö. ”Olemme jatkuvasti todistaneet, että me tarjoamme tuotteita, jotka helpottavat kuluttajien elämää. Roomba i3+ laajentaa valikoimaamme- ja loistavan siivouskyvyn lisäksi se tarjoaa entistä enemmän yksilöllisiä asetuksia ja parempaa hallintaa iRobot Genius- alustan ansiosta. iRobot Genius- alusta antaa Roomba i3+:lle samalla mahdollisuuden kehittyä ja tulla älykkäämmäksi ajan myötä, joka taas antaa asiakkaalle uusia tapoja siivota kotiaan.”

Poista imurointi tehtävälistaltasi

Aivan kuten iRobot Roomba i7+- ja iRobot Roomba s9+- robottipölynimurit, on Roomba i3+ varustettu Clean Base®- ulkoisella pölysäiliöllä. Clean Base®- ulkoisen pölysäiliön avulla robotin pölysäiliö tyhjennetään automaattisesti, täysin ilman apuasi. Sinun ei tarvitse ajatella robotin pölysäiliön tyhjentämistä kuukausiin, tai huolehtia siitä, että robotti ei hoida siivousta loppuun täyden pölysäiliön takia. Roomba i3+ tyhjentää lian ja pölyn automaattisesti Clean Base®- pölysäiliöön jopa 60 päivän ajan. Clean Base® toimii myös latausasemana. Kerätty lika ja pöly päätyvät suljettuun AllergenLock™- pölypussiin, jonka nelikerroksinen allergeenejä estävä materiaali nappaa 99 % siitepölystä ja homeesta.

Roomba i3+ siivoaa johdonmukaisesti ja loogisesti siisteissä sarakkeissa. Se navigoi läpi useiden huoneiden ja imuroi sekä lattiat että matot. Jos akun varaus on matala, Roomba i3+ hakeutuu automaattisesti lataukseen, jonka jälkeen se jatkaa siivousta, kunnes työ on tehty. 

Roomba i3+ on lisäksi varustettu High Efficiency- suodattimella, joka nappaa 99 % siitepölystä, homeesta, pölypunkeista sekä kissasta ja koirasta irtoavista allergeeneista. Robotin kolmivaiheinen siivousjärjestelmä koostuu eri pinnoille sopivasta harjaparista, joka varmistaa tehokkaan siivouksen, erityissuunnitellusta reunaharjasta, joka siivoaa listat ja nurkat sekä 10-kertaisesta imutehosta verrattuna Roomba 600-sarjaan. Dirt Detect™- teknologian ansiosta Roomba i3+ tietää, mitkä alueet ovat likaisimpia ja varmistaa, että nämä alueet puhdistetaan erityisen huolellisesti. 

Mukautuu sinun elämääsi ja kuuntelee sinun ääntäsi

Uudella designilla varustettu Roomba i3+ on valmistettu kestävästä materiaalista, joka minimoi sormenjäljet ja kerää vähemmän pölyä. Valorengas valaisee ainoastaan kommunikoidakseen tarpeellisia robottitoimintoja ja/ tai -viestejä robotin siivotessa. Näin se ei kiinnitä tarpeetonta huomiota ja sopii hyvin kaikkiin koteihin. 

Uudistetun iRobot Home- sovelluksen, powered by iRobot Genius™, avulla saat entistä enemmän irti Roomba i3+- robotistasi. Saat paremman mahdollisuuden sovellushallintaan, joka varmistaa yksilöllisen siivouskokemuksen. Sovellus on saatavilla IOS- ja Android- laitteilla, ja yhdessä iRobotin edistyksellisen tekoälyn kanssa se antaa Roomba i3+:lle mahdollisuuden oppia tuntemaan sinun siivousmieltymyksesi. Roomba i3+ tarjoaa sinulle yksilöllisiä ehdotuksia iRobot Home- sovelluksen kautta, kuten suositeltuja siivousaikatauluja perustuen aikaisempiin siivoustehtäviin sekä hyödyllisiä siivousehdotuksia allergiakaudella ja lemmikkisi karvanlähtöaikaan. 

Tapahtumiin perustuva automatisointi on tarkoitettu yksinomaan iRobot-käyttäjille, ja se luodaan suoraan iRobot Home- sovelluksessa- powered by iRobot Genius™ ja IFTTT Connect. Huolimatta siitä, oletko asiolla, töissä tai kävelyllä, voi iRobot Home- sovellus vastaanottaa muistutuksia älykotilaitteiltasi, kuten August Wi-Fi Smart Lockilta, joka tietää milloin lähdet kotoasi ja mahdollistaa siksi siivoamisen ollessasi poissa kotoa. Google Assistantin tai Alexa-aktivoitujen laitteiden avulla voit ohjata Roomba i3+- robottia äänelläsi. Roomba i3+ on lisäksi varustettu Imprint Link™- teknologialla, joka mahdollistaa yhteistyön Braava jet® m6:n kanssa. Imprint Link™- teknologian avulla lattioiden moppaus aloitetaan heti imuroinnin jälkeen.

Hinta ja saatavuus

iRobot Roomba i3+: €749,-
iRobot Roomba i3: €469,- (uden Clean Base® - ekstern støvbeholder)
Roomba i3 og i3+ er tilgængelige ultimo marts 2021

 

iRobot Corp-yrityksestä
iRobot®, maailman johtava brändi kotitalousrobottien alalla, suunnittelee ja rakentaa robotteja, jotka inspiroivat ihmisiä ehtimään enemmän sekä kotona että kodin ulkopuolella. iRobot® loi kotitalousrobottien kategorian vuonna 2002 esitellessään Roomba robotti-imurin. Tänään iRobot® on yritys, joka on myynyt yli 30 miljoonaa kotitalousrobottia ympäri maailman. iRobotin tuoteperhe, mukaan lukien robotti-imuri Roomba® ja robottimoppi Braava®, on varustettu patentoiduilla teknologioilla ja edistyksellisillä konsepteilla siivouksen, kartoituksen ja navigaation.

iRobotin® insinöörit rakentavat robottien ja teknologioiden ekosysteemiä luodakseen fiksun kodin. Saadaksesi lisätietoa iRobotista®, vieraile sivuillamme www.irobot.fi.

iRobot- sijoittajille: Tietyt lausunnot tässä lehdistötiedotuksessa jotka eivät pohjaudu historialliseen tietoon, ovat tulevaisuuden näkymiä, jotka julkaistaan ”safe harbour” määräysten piirissä ”Private Securities Litigation Reform Act of 1995” lain mukaan. Tämä lehdistötiedote sisältää selviä tai epäsuoria lausuntoja koskien iRobot Corporationin odotuksia johdon suunnitelmiin, tavoitteisiin ja strategioihin, mukaan lukien odotuksia tuotteiden julkaisuhetkiin, toimintoihin ja spesifejä mahdollisuuksia näille toiminoille. Nämä lausunnot eivät ole lupauksia tai takuita, vaan ne sisältävät joukon riskejä ja epävarmuuksia, joista monet eivät ole meidän käsissämme. Tämä voi tarkoittaa sitä, että lopulliset tulokset eroavat selvästi niistä, jotka on mainittu näissä tulevaisuuden näkymiä käsittelevissä lausunnoissa. Olemassa olevia sekä potentiaalisia sijoittajia varoitetaan luottamasta kohtuuttomasti näihin tulevaisuuden näkymiä koskeviin lausuntoihin, jotka kuvailevat ainoastaan nykyhetkeä. iRobot ei ota vastuuta tässä lehdistötiedotteessa lukevien tietojen päivittämisestä tai tarkistamisesta, vaikka tietoon tulisikin uutta informaatiota, tulevaisuuden tapahtumia, olosuhteiden muutoksia tai muuta. Saadaksesi enemmän tietoa näistä, sekä muista riskeistä, jotka koskevat i Robot- yhtiötä, lue tiedonanto, joka löytyy meidän julkisista arkistoinneistamme Securities and Exchange Commissionissa, mukaan lukien meidän viimeisin vuosikatsauksemme (Form 10-K).
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 26. marraskuuta 2020

Maailman helpoin automatisoitu siivous

Uuden iRobot Home -sovelluksen avulla voit luoda suosikkeja, jotka sopivat täydellisesti sinun siivoustarpeisiisi. Pelkän ääniohjauksen avulla kerrot robotille, missä sen pitää siivota – ja työ tulee tehdyksi ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään ... Lue lisää

keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Maailman helpoin siivous

iRobot Roomba i3 on täydellinen sinulle, joka haluat helppokäyttöisen, luotettavan ja käyttäjäystävällisen robotti-imurin – sellaisen, joka yksinkertaisesti vain toimii. Se hoitaa imuroinnin puolestasi tehokkaasti, joten voit pudottaa tämän joutavan ... Lue lisää