Maailman helpoin automatisoitu siivous

Uuden iRobot Home -sovelluksen avulla voit luoda suosikkeja, jotka sopivat täydellisesti sinun siivoustarpeisiisi. Pelkän ääniohjauksen avulla kerrot robotille, missä sen pitää siivota – ja työ tulee tehdyksi ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään muuta. Lisäksi robotti on niin älykäs, että se osaa itse ehdottaa sinulle siivousta siitepölykaudella tai lemmikkisi karvanlähtöaikaan.

Siistiä siellä, missä haluat

Helppokäyttöisen iRobot Home -sovelluksen ja Google Assistant- tai Alexa-yhteensopivien laitteiden avulla sinulla on nyt mahdollisuus lähettää robotti siivoamaan juuri sinne, missä on likaista ja sotkuista ja juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Älykkään Clean Zones -toiminnon avulla Roomba i7/i7+ ja s9/s9+ -robotti-imurit sekä Braava jet m6 -robottimoppi osaavat tunnistaa tietyt esineet, kuten sohvan, pöydän tai keittiönpöydän. Voit myös lisätä älykarttaan omia Clean Zones -alueita. Näin saat maailman helpoimman siivouksen paikkoihin, jotka likaantuvat jatkuvasti. Sinun tarvitsee vain sanoa: "Roomba, imuroi sohvan ympäriltä", ja Roomba tietää tarkalleen, mihin se menee.

Siistiä silloin, kun haluat

Roomba-robotti-imurit ja Braava jet -robottimoppi oppivat tuntemaan siivousrutiinisi tarjotakseen sinulle entistä perusteellisempaa siivousta.

  • Tapahtumiin perustuvat automaatiot ilmoittavat robotille, milloin on paras aika aloittaa tai lopettaa siivous – sinun tapojesi perusteella.
  • Suositellut siivoussuunnitelmat perustuvat siivoustapoihisi, kuten esimerkiksi siivoukseen aina maanantaiaamuisin. Roomba i7/i7+ ja s9/s9 + -robotti-imurit ja Braava jet m6 -robottimoppi osaavat myös antaa huonekohtaisia ehdotuksia, kuten olohuoneen imurointia perjantai-iltaisin tai ruokailutilan ja keittiön imurointia aterioiden jälkeen.
  • Suosikkien avulla voit luoda nopeasti omia esiasetettuja siivousohjelmia ja käyttää niitä. Luo esimerkiksi suosikki "ruuan jälkeen", joka kehottaa robottia siivoamaan ruokailutilan ja keittiön lattian tiskialtaan edestä. Tai "nukkumaanmenoaika" leikkihuoneen ja olohuoneen lattian siivoamiseksi, tai "kaikkialta" siivotaksesi kerralla koko kodin.
  • Kausisuositukset ovat personoituja ehdotuksia automaattisen siivouksen suunnittelemiseksi esimerkiksi siitepölykaudella tai lemmikkien karvanlähtöaikaan.

Vahvan suorituskyvyn, voimakkaan imutehon sekä robotti-imurin toiminnallisten Dual Multi-Surface -harjojen ja reunaharjojen avulla saat lattiasi täydellisen siistiksi – juuri silloin, kun haluat ja juuri sieltä, mistä halut – täysin sinun tarpeidesi mukaisesti ja käytännöllisesti katsoen ilman, että sinun tarvitsee nähdä mitään vaivaa.

Jaa uutinen:
Witt A/S
Kontakt vores presseafdeling
+45 7025 2323

keskiviikko 16. syyskuuta 2020

Imuroi itsellesi parempi sisäilma

Roidmi on julkaissut juuri huippumallinsa langattomissa pölynimureissa. RS60 on uutuuslaite, joka sekä imuroi että moppaa lattian. Tässä pölynimurissa suorituskyky ja monipuolisuus nousevat uudelle tasolle.Lue lisää

torstai 28. tammikuuta 2021

Poista imurointi tehtävälistaltasi

iRobot esittelee Roomba® i3+:n, ja laajentaa taas älykkäiden Clean Base® - robottipölynimureiden sarjaaLue lisää