iRobot esittelee Roomba® i5 og i5+ -robotti-imurit

Imprint Smart Mapping -toiminnon avulla robotit takaavat tehokkaan imuroinnin, joka vastaa tarpeisiisi. Tässä on robottipölynimuri, joka tekee siivoamisesta todella vaivatonta.

"Roomba i5:llä ja i5+:lla emme ainoastaan laajenna keskihintaisten robottien valikoimaa, jolle on ominaista ainutlaatuinen älykkyys, tehokas puhdistusteho ja korkea vastine rahalle. Vaan myös esittelemme kaksi täysin upouutta robottia, jotka iRobots Home Intelligence -ohjelmiston ansiosta mahdollistavat entistä laajemman robottien personoinnin ja hallinnan,” iRobot EMEA:n pääjohtaja Stefan Bernard kertoo.

Pyydä Roomba i5 / i5 + -robottia siivoamaan haluamasi paikat
Imprint Smart Mapping -toiminnan avulla voit luoda mukautettuja älykkäitä karttoja, joiden ansiosta voit pyytää robottia imuroimaan määrättyjä paikkoja* iRobot Home -sovelluksen tai suosikkiääniavustajasi avulla. Näet myös arvioidut siivousajat sekä luot siivousrutiineja suosikkiaikataulujesi ja -paikkojesi tai automatisoinnin pohjalta. 

Robotti tyhjentää pölysäiliön automaattisesti
Voit unohtaa imuroinnin jopa useiden kuukausien ajaksi Clean Base® External Dust Containerin ansiosta. Roomba i5+ -robotti-imuri tyhjentää pölysäiliönsä automaattisesti AllergenLock™-pussiin, joka vangitsee 99 % siitepölystä ja homesienistä. Pölypussiin mahtuu pölyä ja likaa jopa 60 päivän siivouksen ajalta.  

Liikkuu määrätietoisesti ja loogisesti
Roomba i5/i5+ robottipölynimurit liikkuvat suoria linjoja pitkin edistyneiden lattianseuranta-antureidensa ansiosta. Lataa ja jatka -ominaisuuden avulla Roomba i5/i5+ latautuu automaattisesti, ja jos se ei ole suorittanut työtään loppuun, palaa se takaisine sinne, minne se jäi ennen latausta.

Älykästä ja tehokasta siivousta
Koe perusteellinen siivous Dual Multi-Surface -kumiharjoilla ja 10x Power-Lifting Suction -imulla**, jotka varmistavat, että lialla, pölyllä ja lemmikkien karvoilla ei ole paikkaa piiloutua. Tätä täydentää hyvin sivuharja, joka puhdistaa seinänvierustat ja nurkat.  

Robotistasi tulee yhä viisaampi ja viisaampi
Roomba i5 ja i5+ hyödyntävät iRobotin uusinta Home Intelligence -ohjelmistoa, joka tarjoaa älykkäitä kartta-, ääni- ja sovellusominaisuuksia. Se sisältää lapsi- ja lemmikkilukon, älä häiritse -toiminnon sekä huonekohtaiset siivousasetukset. Automaattisten ohjelmistopäivitysten avulla tiedät, että Roomba i5/i5+ -imurista tulee koko ajan viisaampi, sillä se saa uusia ominaisuuksia ja toimintoja.

Toimii ääniohjauksen avulla
Voit käynnistää siivoustyön äänikomennolla Google Assistantin, Alexan tai Sirin *** avulla. Tuettuja Alexa®- ja Google Assistant® -komentoja on noin 600. Siri-integraatioissa voit määrittää mukautettuja lauseita ja sanoa vaikkapa "Hei Siri, pyydä Roombaa siivoamaan kaikkialta."

Better together
Imuroinnin ja moppauksen huipputuloksen saavuttamiseksi iRobot Roomba i5/i5+ käyttää Imprint® Link -teknologiaa tehdäkseen yhteistyötä iRobot Braava jet® m6 -robottimopin kanssa. Tämä tarkoittaa, että Braava jet® -robotti aloittaa moppauksen automaattisesti heti, kun Roomba i5/i5+ on lopettanut imuroinnin.

 

--

 

iRobot Corp.
Maailman johtava kotitalousrobottibrändi iRobot® suunnittelee ja rakentaa robotteja, jotka innostavat ihmisiä saamaan enemmän aikaan kotona sekä sisällä että ulkona. iRobot® on luonut kodin siivousrobottien tuotekategorian esittelemällä Roomba-robotti-imurin vuonna 2002. Nykyisin iRobot® on maailmanlaajuinen yritys, joka on myynyt yli 40 miljoonaa kotitalousrobottia. iRobotin tuotevalikoima, mukaan lukien Roomba®-robotti-imurit ja Braava®-robottimopit, on varustettu patentoiduilla teknologioilla ja edistyneillä konsepteilla siivoukseen, kartoitukseen ja navigointiin. iRobotin insinöörit rakentavat robottien ja teknologioiden ekosysteemiä, joka mahdollistaa älykkään kodin. Tutustu lisää: iRobot® www.irobot.fi

--

* Roomba i5/i5+ voi luoda älykkäitä karttoja, mutta ei tue Pääsy kielletty -vyöhykkeitä tai Clean-vyöhykkeitä.
** Verrattuna Roomba® 600-sarjan puhdistusjärjestelmään.
*** Ääniavustaja myydään erikseen. Siri on Apple Inc:n tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja alueilla. Google Assistant on Google LLC:n tavaramerkki ja Alexa on Amazon Technologies, Inc:n rekisteröity tavaramerkki.

Saatavuus ja suositushinnat

  • Roomba i5: 499 €
  • Roomba i5+: 769 €

iRobot Roomba i5 og i5+ ovat saatavilla syyskuusta 2022 alkaen.

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

maanantai 2. toukokuuta 2022

Hoida kevätsiivous ja hemmottele äitiä samalla kertaa!

Kevät on täällä – ja se tuo tullessaan kevätsiivoukset, allergiasesongin ja äitienpäivän. iRobot Roomba -robotti-imuri hoitaa nämä kaikki yhdellä kertaa. Se siivoaa automaattisesti, kerää tehokkaasti siitepölyn ja allergeenit ja ilahduttaa äitiä äiti ... Lue lisää

keskiviikko 29. kesäkuuta 2022

Robot lanseeraa iRobot OS:n – kehittyneimmän älykkään käyttöjärjestelmän tähän mennessä

iRobot OS tarjoaa enemmän lemmikkiominaisuuksia, ymmärtää enemmän äänikomentoja ja on tunnistanut enemmän esineitä kuin mikään muu robotti.Lue lisää