Robot lanseeraa iRobot OS:n – kehittyneimmän älykkään käyttöjärjestelmän tähän mennessä

iRobot OS tarjoaa enemmän lemmikkiominaisuuksia, ymmärtää enemmän äänikomentoja ja on tunnistanut enemmän esineitä kuin mikään muu robotti.

Suomi, kesäkuu 2022 – iRobot Corp. (NASDAQ: IRBT), johtava kotitalousrobottien valmistaja, lanseeraa nyt iRobot OS:n, Genius Home Intelligence -alustan jatkokehityksen. iRobot OS tarjoaa uuden tason käyttömukavuutta, joka varmistaa puhtaamman, terveellisemmän ja älykkäämmän kodin. Yhdistämällä iRobotin kasvavan, yli 20 miljoonan Wi-Fi-yhteydellä varustetun laitteen myynnin, ainutlaatuisen kotiympäristön tuntemuksen ja edistyneen tietokonenäköalustan iRobot OS mahdollistaa joka päivä jo yli 2,7 miljoonaa siivoustehtävää ympäri maailmaa

"Kun iRobot laajentaa verkkoon yhdistettyjen robottien ja älykkäiden kodin laitteiden ekosysteemiään, painotamme strategisesti ylivertaista ohjelmistoälyä tehokkaassa ja kauniisti muotoillussa laitteistossa,” iRobotin hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Colin Angle kertoo. "iRobot OS herättää kokonaisuuden henkiin ja mahdollistaa tuotteet, jotka ymmärtävät kotiympäristöä, kunnioittavat asiakkaiden mieltymyksiä ja muodostavat intuitiivisen yhteyden älykodin ekosysteemiin hoitaakseen työnsä. iRobot OS:n ansiosta robottimme voivat kehittyä älykkäämmiksi, jolloin ne ajan kulluessa siivoavat yhä tehokkaammin sekä tarjoavat arvokkaita uusia ominaisuuksia ja toimintoja, joista on hyötyä kaikille asiakkaille niin lemmikkien omistajille, kiireisille perheille tai heille, jotka haluavat saada kaiken irti ääniavustajistaan. Tämä on vasta alkua, ja odotamme innolla, että voimme kehittää iRobot OS -käyttöjärjestelmää jatkuvasti ja tarjota asiakkaille entistä pohditumpia tapoja siivota niin tulevina kuukausina kuin vuosinakin."

Enemmän lemmikkiominaisuuksia kuin millään muulla roboteilla
Ykkösvalinta lemmikkieläinten omistajille ja ainoa robotti, joka takaa, että se tunnistaa ja välttää lemmikkieläinten kiinteät jätökset – iRobot OS -käyttöjärjestelmällä varustelluissa Roomba j7 ja j7 + -roboteissa on enemmän lemmikkiominaisuuksia kuin missään muissa roboteissa. Erilaisilla lemmikkiominaisuuksilla, kuten lemmikkilukolla ja pääsy kielletty -alueilla, jotka estävät robottia muun muassa siivoamasta ruoka- ja vesikulhojen ympäriltä sekä älykkäillä ehdotuksilla kuten karvanlähtöaikaan suositelluilla siivoussuunnitelmilla varustetut iRobot-tuotteet sopivat täydellisesti sinulle, jolla on lemmikkejä.

On tunnistanut ja väistänyt enemmän esineitä kuin mikään muu robotti1
Robottipölynimurit Roomba j7 ja j7+, jotka toimivat iRobot OS-käyttöjärjestelmällä, pystyvät väistämään kengät, sukat, johdot, kuulokkeet, vaatteet, pyyhkeet ja lemmikkieläinten kiinteät jätökset. Nämä robotit ovat havainneet yli 43 miljoonaa esinettä ihmisten kodeissa. iRobot OS on varustettu tietokonenäköalustalla, joka pystyy tällä hetkellä tunnistamaan jo yli 80 tavallista esinettä2. Sen avulla Roomba j7 -sarja tunnistaa ja välttää entistä enemmän esineitä tulevaisuudessa ja siten sinun ei tarvitse käyttää aikaasi esineiden keräilemiseen ennen imuroinnin aloittamista. Tämä vallankumouksellinen toiminto on tehnyt Roomba j7 -sarjasta myydyimmän robotin Yhdysvalloissa ja Japanissa syyskuussa 2021 tapahtuneen julkaisunsa jälkeen.

Ymmärtää enemmän äänikomentoja kuin mikään muu robotti
Noin 600 tuetun Alexa®-, Google Assistant- ja Siri-komentonsa ansiosta iRobot OS tarjoaa joustavimmat ääniohjatut siivousvaihtoehdot ja ymmärtää enemmän äänikomentoja kuin mikään muu robotti3. iRobot OS -järjestelmällä varustetut robotit siivoavat tietyt paikat äänikomentosi avulla. Ne ovat myös ainoita robotteja, joita voidaan ohjeistaa siivoamaan määrättyjä kohdealueita, kuten esimerkiksi "sohvan ympäriltä".

--

1 vain Yhdysvaltain markkinoilla. Arvio perustuu robottipölynimurien myyntimääriin Yhdysvaltain markkinoilla (syyskuu 2021 – huhtikuu 2022).
2 Robotin käyttäytyminen riippuu esineestä.
3 Toimii Alexa- ja Google Assistant -yhteensopivien laitteiden kanssa. Alexa ja kaikki siihen liittyvät tuotemerkit ovat Amazon.comin tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Google on Google LLC:n tavaramerkki. Siri on Apple Inc:n rekisteröity tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja alueilla.

--

iRobot Corp.
Maailman johtava kotitalousrobottibrändi iRobot® suunnittelee ja rakentaa robotteja, jotka innostavat ihmisiä saamaan enemmän aikaan kotona sekä sisällä että ulkona. iRobot® on luonut kodin siivousrobottien tuotekategorian esittelemällä Roomba-robotti-imurin vuonna 2002. Nykyisin iRobot® on maailmanlaajuinen yritys, joka on myynyt yli 40 miljoonaa kotitalousrobottia. iRobotin tuotevalikoima, mukaan lukien Roomba®-robotti-imurit ja Braava®-robottimopit, on varustettu patentoiduilla teknologioilla ja edistyneillä konsepteilla siivoukseen, kartoitukseen ja navigointiin. iRobotin insinöörit rakentavat robottien ja teknologioiden ekosysteemiä, joka mahdollistaa älykkään kodin. Tutustu lisää: iRobot® www.irobot.fi

--

iRobot-sijoittajille
Tämän lehdistötiedotteen tietyt lausunnot, jotka eivät perustu historialliseen tietoon, ovat tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja, jotka on annettu ”Private Securities Litigation Reform Act of 1995”  -säädöksen ”safe harbor” -säännösten mukaisesti. Tämä lehdistötiedote sisältää nimenomaisia ​​tai oletettuja tulevaisuuteen suuntautuvia lausuntoja koskien iRobot Corporationin odotuksia uusilta tuoteominaisuuksilta, mukaan lukien ominaisuudet, jotka lisäävät tuotteen suorituskykyä ajan kuluessa. Nämä lausunnot eivät ole lupauksia eivätkä takuita, vaan niihin liittyy useita riskejä ja epävarmuustekijöitä, joista monet eivät ole meidän hallinnassamme, mikä saattaa aiheuttaa sen, että todelliset tulokset poikkeavat olennaisesti näissä tulevaisuutta koskevissa lausumissa käsitellyistä. Olemassa olevia ja potentiaalisia sijoittajia varoitetaan olemaan luottamasta kohtuuttomasti näihin tulevaisuutta koskeviin lausumiin, sillä ne pitävät paikkansa vain tällä päivämäärällä. iRobot ei ole velvollinen päivittämään tai tarkistamaan tämän lehdistötiedotteen tietoja, joko uusien tietojen, tulevien tapahtumien tai olosuhteiden tai muiden olosuhteiden perusteella. Jos haluat lisätietoja näistä ja muista iRobotin kohtaamista riskeistä, katso Securities and Exchange Commissionin julkisessa arkistossamme oleva ilmoitus, joka sisältää rajoituksetta viimeisimmän vuosiraporttimme lomakkeella 10-K.

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

21. juni 2022

iRobot esittelee Roomba® i5 og i5+ -robotti-imurit

Imprint Smart Mapping -toiminnon avulla robotit takaavat tehokkaan imuroinnin, joka vastaa tarpeisiisi. Tässä on robottipölynimuri, joka tekee siivoamisesta todella vaivatonta.Lue lisää

27. september 2022

iRobot esittelee maailman edistyksellisimmän 2-in-1-robotti-imurin ja -mopin älykkäällä iRobot OS 5.0 -käyttöjärjestelmällä

Ensimmäinen aidosti ilman käsiä käytettävä 2-in-1-malli mopilla, joka nousee kokonaan irti matoista. Roomba Combo™ j7+ imuroi ja moppaa samanaikaisesti – mattoja kastelematta. iRobot OS 5.0 -käyttöjärjestelmän ansiosta j7-sarjan robotit väistävät ... Lue lisää