Kaksi leikkaa paremmin kuin yksi

Robomow esittelee kaksi uutta RK-mallia – ammattilaisapuri Dual-leikkuujärjestelmällä

Suomi, kevät 2022. Puutarhaa käytetään monenlaisiin tarkoituksiin, kuten rentoutumiseen, leikkimiseen, urheiluun, hauskanpitoon, viihtymiseen yhdessä perheen ja ystävien kanssa ja niin edelleen. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Kun puutarha on kovassa käytössä, nurmikon on tärkeää olla terve, tuuhea ja kaunis – ja vaatia mieluiten mahdollisimman vähän hoitoa.

Robomow on suunnitellut jo yli 25 vuotta robottiruohonleikkureita, jotka pitävät pihasi kunnossa puolestasi ja antavat sinulle enemmän aikaa itsellesi tärkeisiin asioihin. Vuoden 2021 aikana Robomow’n RK-mallit saavuttivat erinomaisia testituloksia ja voittivat maailmalla useita palkintoja; ne valittiin mm. tanskalaisen TÆNK-kuluttajajärjestön, ruotsalaisen Råd & Rön -kuluttajalehden ja tanskalaisen AOD-tekniikkalehden testivoittajiksi. Nyt Robomow-perhe toivottaa tervetulleeksi kaksi uutta mallia: RK3000 Pro ja RK4000 Pro.

Jos haaveissasi on täydellisesti leikattu nurmikko ja haluat robottiruohonleikkuriltasi uusia älykkäitä toimintoja sekä entistä paremman suorituskyvyn, uudet RK-mallit ovat täydellinen valinta. Uusien robottiruohonleikkurimallien avainsana on käyttäjäystävällisyys, sillä niiden asennus, käyttö ja huolto sujuu äärimmäisen helposti ja vaivattomasti. Pro-mallit tekevät vaikutuksen myös optimoidulla leikkuutekniikallaan.

Parempi suorituskyky innovatiivisen Dual-leikkuujärjestelmän ansiosta

Uudet RK-mallit soveltuvat erityisen hyvin isoille nurmialueille, joiden koko on yli 2 000 m2. RK3000 Pro selviytyy jopa 3 000 m2:n nurmikoista ja RK4000 Pro hoitaa jopa 4 000 m2:n kokoiset nurmikot, mikä avaa uusia mahdollisuuksia robottiruohonleikkurin käyttöön isommillakin nurmikentillä.

RK3000 Pro on varustettu 7,65 Ah:n litiumioniakulla, ja sen enimmäiskäyttöaika on 90 minuuttia. RK4000 Pro on varustettu 10,2 Ah:n litiumioniakulla, ja sen enimmäiskäyttöaika on 120 minuuttia. Molemmissa malleissa on hiilivapaa moottori. Ne ovat myös erittäin hiljaisia (alle 64 dB(A)), mikä ilahduttaa taatusti sekä sinua että naapureitasi.

Uusi Dual-leikkuujärjestelmä koostuu kahdesta vierekkäisestä leikkuupäästä, joissa on yhteensä kahdeksan porrastettua terää. Tämä kaksinkertaistaa leikkuuleveyden 42 cm:iin aikaisempiin RK-malleihin verrattuna. Jousitetun leikkuujärjestelmän leikkuukorkeus on säädettävissä välillä 20–100 mm, ja se leikkaa nurmikon nopeasti epätasaisessakin maastossa. Robottiruohonleikkurit suuriutuvat hyvin rinteistä, joiden kaltevuus on enintään 45 %. Tukevat, kaikenlaiseen maastoon soveltuvat renkaat takaavat erinomaisen pidon ja ketteryyden.

Robottiruohonleikkuri on erittäin käytännöllinen: innovatiivisen reunaleikkurin ansiosta kaikki uudet RK-mallit leikkaavat automaattisesti ruohon myös renkaiden kulku-uran ulkopuolelta. Kun robotti saavuttaa nurmikon reunan, se kääntyy tasaisesti ja vaivattomasti, mikä varmistaa siististi leikatut reunat ja moitteettoman lopputuloksen.

360°:n esteentunnistusanturin avulla robottiruohonleikkuri havaitsee esteet joka suunnassa ja osaa kiertää ne ongelmitta.

Käyttömukavuutta lisäävät toiminnot, kuten helppo ohjelmointi sovelluksen kautta sekä käytännöllinen 4,3 tuuman värillinen kosketusnäyttö, eivät ole pelkästään visuaalisesti vaikuttavia vaan myös monikäyttöisiä. Ensimmäisellä käyttökerralla kosketusnäyttö opastaa laitteen käyttöönotossa vaihe vaiheelta. Toiminto auttaa määrittämään perusasetukset, kuten kellonajan ja päivämäärän, ohjaa valitsemaan esimerkiksi alivyöhykkeitä ja lopuksi testaa rajakaapelin oikean sijainnin varmistamiseksi.

RK-mallit vaativat huomattavasti vähemmän huoltoa, koska leikkuujärjestelmän ja pyörien puhdistus tapahtuu automaattisesti.

Lisäturvaa WarrantyExtensionPLUS-takuulla

WarrantyExtensionPLUS tarjoaa laajennetun takuun kaikille RK-malliston robottiruohonleikkureille.

3+1 laajennettu takuu
WarrantyExtensionPLUS-takuun avulla voit jatkaa RK-mallien takuuaikaa maksutta yhdellä vuodella. Takuun jatkaminen on helppoa: rekisteröi vain robottiruohonleikkurisi osoitteessa https://www.robomow.com/support/extendedwarrantyplus ja aktivoi ExtendedWarrantyPLUS kolmen kuukauden kuluessa ostopäivämäärästä.

Pidennetty takuuaika alkaa, kun valmistajan takuuaika päättyy, mikä pidentää Robomow’n takuusuojaa kolmesta vuodesta neljään vuoteen ostopäivämäärästä lukien.

Guaranteed PLUS
Robomow'n takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheistä aiheutuvat vahingot ja työkustannukset. WarrantyExtensionPLUS kattaa näiden takuuehtojen lisäksi myös muun muassa varkauden ja ilkivallan aiheuttamat vahingot. Laajennetun PLUS-takuun voimassaolo alkaa robotin rekisteröintipäivämäärästä (aikaisintaan ostopäivämäärästä).

Lisätietoja WarrantyExtensionPLUS-palvelusta ja sen monista eduista: https://affinitytechnology.willistowerswatson.com/salesv2/?sname=robomow

Sillä aikaa kun uudet Robomow RK-mallit hoitavat nurmikkosi huippukuntoon, sinä voit käyttää aikasi siihen, mikä on oikeasti tärkeää – kuten perheen ja ystävien kanssa viihtymiseen.

 

 

 

Robomow®

Even Yehudan Israelissa vuonna 1995 perustama Robomow® on Stanley Black & Decker  tuotemerkki. Robomow on keskittynyt ensiluokkaisten robottiruohonleikkureiden kehittämiseen, ja siksi se on tänä päivänä yksi johtavista robottiruohonleikkurimerkeistä.

Hinnat ja saatavuus

Uudet RK-mallit tulevat saataville kevään 2022 aikana.

  • Ohjevähittäishinta, RK3000 Pro: 2 599,00 €
  • Ohjevähittäishinta, RK4000 Pro: 2 849,00 €
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

torstai 7. lokakuuta 2021

Vuoden robottiruohonleikkuri niittää palkintosatoa

Robomow RK1000 -robottiruohonleikkuri lanseerattiin keväällä 2021 ja se on valittu testivoittajaksi tanskalaisen TÆNK-kuluttajajärjestön, ruotsalaisen Råd & Rön -kuluttajalehden sekä tanskalaisessa AOD -tekniikkalehdessä. Lue lisää

torstai 4. toukokuuta 2023

Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella?

Ei! Robomow-robottiruohonleikkurit poistavat stressin ruohonleikkuusta, ja sinulle jää enemmän aikaa nauttia hyvin hoidetusta ja täydellisen vihreästä nurmikostasi.Lue lisää