Hyvän omantunnon joulukalenteri

Joulukalenteri. 24 päivää yllätyksiä joka päivä jouluun asti. Se on yksi hienoimmista jouluperinteistämme. Tänä vuonna voit nauttia joulusta hyvällä omallatunnolla yhdessä Teministerietin 100 % kestävän teejoulukalenterin kanssa.

Temninisteriet on ajatellut uudelleen suositun joulukalenterinsa ja julkaisee tänä vuonna tarkkaan harkitun kalenterin, joka koostuu 100 % luomu- ja biodynaamisista materiaaleista. Kauniissa pakkauksessa on biohajoava ja kompostoitava sisus, jota voit käyttää uudelleen pieninä ruukkuina taimille ja siemenille. Kalenterin mukana tulee myös kiva kassi 100 % puhdasta puuvillaa; ostoskassi, jota käytetään yhä uudelleen ja uudelleen kotona, urheiluvaatepussina, rantakassina tai kauppakassina. Ovh. 49 €.

Voit nauttia joulukalenterista ystävän, puolison tai naapurin kanssa, koska jokaisesta kalenterinluukusta löytyy irtoteetä kahdelle. Muistathan, että Teministerietin laadukasta teetä voi hauduttaa jopa 3 kertaa. Jätä tee hauduttimeen ja lisää vettä, kun olet haluat nauttia uuden kupillisen.

Joulukalenterin lisäksi Teministeriet julkaisee myös 6 uutta jouluteetä, jotka kaikki ovat luomutuotteita. Ovh. 12,9 €

--

Fairtrade – uusi teesarja
Tänä vuonna Teministeriet lanseeraa myös kokonaan uuden Fairtrade-luomuteesarjan, joka nimensä mukaisesti tukee reilua kauppaa – kansanvälistä liikettä, jonka tavoitteena on taata paremmat palkat ja asianmukaiset työolot viljelijöille ja työntekijöille kaikkialla maailmassa.

Yksi tapa poistaa köyhyyttä on maksaa viljelijöille oikeudenmukaista hintaa raaka-aineista ja istutus- ja tehdastyöntekijöille oikeudenmukaista palkkaa. Teministeriet tukee tätä tavoitetta maksamalla teestä kunnollista hintaa sekä tukemalla organisaatioita, jotka mahdollistavat työntekijöille paremmat elinolosuhteet esimerkiksi rakentamalla kouluja ja hankkimalla lääketieteellisiä laitteita

Faritrade-sarja sisältää luomuirtoteetä hienostuneissa tölkeissä. Sarja tarjoaa uusia ja täysin erilaisia ​​makuelämyksiä, kuten esimerkiksi mustaa teetä lakritsilla, appelsiinilla ja kaakaolla. Sarjasta löydät myös Teministerietin ensimmäisen jasmiiniteen – vihreää teetä, jossa mukana on kuivattuja jasmiinin kukkia. Huippulaatua, josta voit nauttia hyvällä omantunnolla. Ovh. 15,9 €.

 

 

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

maanantai 8. marraskuuta 2021

Vuoden robottipölynimuri kerää joukoittain palkintoja

Norjalainen ElektronikkBransjen on valinnut iRobot Roomba j7+:n "Vuoden tuotteeksi 2021/2022", ja lisäksi se on voittanut tanskalaisen idenytsin "Kodin suosikit 2021" -palkinnon. Lue lisää

perjantai 3. maaliskuuta 2023

Witt investoi kasvavaan kahvikategoriaan ja hankkii exs nordic a/s:n enemmistöosakkuuden

Yrityksiä yhdistää sekä laadukas tuotemerkkivalikoima että halu ottaa harppaus eteenpäin. Witt pyrkii vahvistamaan asemaansa Specialty Coffee -segmentin sisällä, exs nordic puolestaan haluaa saada premium-tuotteensa entistä useammille hyllyille. Lue lisää