Witt investoi kasvavaan kahvikategoriaan ja hankkii exs nordic a/s:n enemmistöosakkuuden

Yrityksiä yhdistää sekä laadukas tuotemerkkivalikoima että halu ottaa harppaus eteenpäin. Witt pyrkii vahvistamaan asemaansa Specialty Coffee -segmentin sisällä, exs nordic puolestaan haluaa saada premium-tuotteensa entistä useammille hyllyille.

exs nordic a/s on perheomisteinen bränditalo, jonka talliin kuuluu laaja valikoima huippulaadukkaita ravintola- ja kahvila-alan laitteita ja varusteita. Yrityksen tuotemerkkikokoelmassa on maailman parhaita kahvimerkkejä, kuten La Marzocco Home, Rocket Espresso, Comandante, Eureka, Acaia ja Loveramics sekä keittiökoneiden osalta muun muassa todellinen raskassarjalainen Varimixer Teddy (entinen Bjørn). exs nordicin tukikohta on Kööpenhaminassa, missä sillä on oma kahvipaahtimo, näyttelytila ja kahvibaari Yellow Bird Coffee.

Witt A/S toimii laatutuotteiden jakelijana ja kehittäjänä kaikissa Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Baltiassa ja Benelux-maissa. Yrityksestä on viime vuosien aikana tullut merkittävä toimija Third Wave Coffeen saralla – ei vähiten suosittujen ja testeissä menestyneiden Sage-espressokeittimien ansiosta. Investointi antaa Wittille loistavan tilaisuuden tarjota omaa premium-kahvia ja varmistaa, että parhaissa kahvinkeittimissä voidaan käyttää parhaita mahdollisia kahvipapuja. Sijoittamalla exs nordiciin Witt lisää tietämystään ja osaamistaan erikoiskahvien alalla.

Vahva kokonaisuus
exs nordic jatkaa itsenäisenä yrityksenä, ja Witt toimii sen kumppanina kulissien takana. Morten Hou Østergaard, exs nordicin Managing Director selittää: ”Wittin vahvan jakelu-, logistiikka- ja markkinointiorganisaation ansiosta exs nordicin tuotteilla on nyt mahdollisuus tavoittaa entistäkin laajempi asiakaskunta.”

”exs nordicilla on houkutteleva tuotemerkkivalikoima, joka vahvistaa Wittin asemaa kahvisegmentillä – ja odotamme innolla pääsevämme tarjoamaan vieläkin enemmän korkealaatuisia kahvitarvikkeita vieläkin useammalle kahvinörtille”, kertoo Kasper Witt, Witt A/S:n Business Development & Investment Director.  

Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

keskiviikko 1. joulukuuta 2021

Hyvän omantunnon joulukalenteri

Joulukalenteri. 24 päivää yllätyksiä joka päivä jouluun asti. Se on yksi hienoimmista jouluperinteistämme. Tänä vuonna voit nauttia joulusta hyvällä omallatunnolla yhdessä Teministerietin 100 % kestävän teejoulukalenterin kanssa.Lue lisää

torstai 6. heinäkuuta 2023

Witt takes over the full ownership of Teministeriet

Witt increases its investment inside food sector and has acquired the last 20% from original founders and is now the sole owner of Teministeriet - That Scandinavian Tea. Lue lisää