Terveellinen elämäntapa: muistitko puristaa tänään?

Säästä rahaa, edistä terveyttäsi, nosta energiatasojasi ja panosta hyvinvointiisi Kuvings REVO830 -mehustimella. Käytä kaikki jääkaapista löytyvät hedelmät ja vihannekset ja nauti lasillinen aitoa elämäneliksiiriä!

Ei enää tekosyitä ruokahävikille ja epäterveellisille elämäntavoille. Kuvings REVO830 -slow juicer säilyttää enemmän ravintoaineita, tarjoaa paremman hyötysuhteen ja maukkaamman lopputuloksen, ehkäisee vaahtoutumista ja on lisäksi hiljainen ja helppo puhdistaa.

Mehustimessa on 8,8 cm:n syöttöputki kokonaisille hedelmille ja 4,3 cm:n syöttöputki automaattisella leikkurilla esim. porkkanoille ja sellerille. Toisin sanoen tämä tarkoittaa, että ainekset vaativat vain vähän valmistelua ennen puristamista. Kone tekee työn puolestasi ja valmistaa hyvänmakuista ja terveellistä mehua.  Näin voit helposti ja nopeasti nauttia päivittäisen suositellun määrän hedelmiä ja vihanneksia ja käyttää viimeisetkin kasvikset jääkaapistasi.

Sen lisäksi että saat vitamiinipitoista mehua, voit käyttää myös hedelmälihan monella eri tavalla, joten saat varmasti kaiken irti raaka-aineistasi. Voit käyttää hedelmälihaa esimerkiksi lihapullataikinassa, leivonnaisten täytteenä ja antamaan makua keitoille. Se sopii mainiosti myös myslipatukoiden valmistamiseen tai peston pohjaksi.

Kuvings REVO830 on huippulaadukas, erittäin tehokas slow juicer -mehustin, joka antaa energiaa kehollesi ja sielullesi. Terveellistä, herkullista ja helppoa!

 

Ohjehinta

  • 799 €
Jaa uutinen:
Witt Finland
Ota yhteyttä lehdistöosastoon
+358 9 3157 9150

maanantai 24. huhtikuuta 2023

Sataprosenttisen aromaattinen kahvielämys – vain yhdellä painalluksella

Korkealuokkaisia espressokeittimiä on markkinoilla yllin kyllin, mutta aidon baristakahvin valmistamisen kotioloissa ei tarvitse olla rakettitiedettä. Jos haluat tehdä prosessista mahdollisimman helppoa ja nopeaa, mutta et halua tinkiä tuloksista, la ... Lue lisää

keskiviikko 12. heinäkuuta 2023

Matkustaisitko Meksikosta Saksaan pizzauunin perässä?

Saattaa kuulostaa hullulta, mutta juuri niin teki meksikolainen Alejandro Lead päästäkseen käsiksi Witt ETNA Rotante -pizzauuniin. Lue lisää